Ak Partili Nevşehir Milletvekilleri ile Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in sık sık gözler önüne serilen 4’ü bir arada görüntüleri içerisinde memleketine en küçük bir sevgi duyan hemen hemen herkese “Çok Şükür” dedirtiyor.

Kimi zaman bilboardlarda, kimi zaman yerel basın ve yayın kuruluşlarında, kimi zaman basın toplantıları ya da törenlerde hep yan yana görüntülenen Ak Partili Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’in yanı sıra Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in fotoğraf ve görüntüleri eskinin kötü anılarını da siliyor.

Nevşehir’de bulundukları zaman zarfında Belediye Başkanlığı makamını Milletvekilleriyle irtibat bürosu gibi de kullanan Ak Partili Nevşehir Milletvekillerinin her defasında ortaya koydukları birlik ve beraberlik görüntüsünün sürmesi vatandaşın en büyük temennisi.

Bu arada son günlerde kamuoyunun dikkatine sunulan bu fotoğraf karesinde Ak Partili Nevşehir Milletvekilleri ve Başkan Ünver’in yepyeni projelerin peşinde olduğu vurgulanıyor.