AK Parti Nevşehir Milletvekilleri yaptıklaır ortak açıklamada; Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri olarak şehrimize hangi hizmeti söz vermişsek bir bir gerçekleştirdik, bundan sonra da müjdelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl müjdesini verdiğimiz Anjiyo Ünitesinin Nevşehir Devlet Hastanesine kurulmasına ilişkin sözümüz 7 Haziran 2015 seçimlerinin ardından hükümet kurma çalışmaları ve herkesçe malum süreç sebebiyle gecikmeye uğramıştır. Milletimizin yeniden Ak Parti kadrolarına tek başına iktidar yetkisini verdiği 1 Kasım 2015 seçimlerinin ardından hızla kolları sıvayarak ANJİYO ÜNİTESİNİN Devlet Hastanemizde kurulmasına ilişkin sözümüzün peşine düştük ve Sağlık Bakanımızla yaptığımız görüşmenin ardından idari işlemler hızlanmış olup, Bu sabah itibariyle Nevşehir D. Hastanemizde ANJİYO ünitesi kurulması talebimiz Bakanlığımızca kabul edilmiştir.Önümüzdeki birkaç ay içerisinde bu sözümüzün gerçekleşeceğini tüm kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.

Konuya ilişkin olarak 3 Vekil adına açıklamada bulunan AK Parti
Nevşehir Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Av. Ebubekir Gizligider, yaptığı açıklamasında;

1. Bu sabah itibariyle Nevşehir D. Hastanemizde ANJİYO ünitesi kurulması talebimiz Bakanlığımızca kabul edilmiştir.
2.Anjiyo ünitesi kurulmasıyla hem iyice azalttığımız hasta sevklerini bitirme noktasına geleceğiz hem de hastanemizin gelirini artıracağız.
3.Hastanemizde birkaç müjdemiz daha olacak ama temel gaye kaliteden ödün vermeden turizm ve sağlığı kârlı bir şekilde birleştirmek olmalı

4.Art arda yaşadığımız 2 seçim ve özellikle 7 Haziran sonrası sebeplerle geciken bu vaadimiz Nevşehir milletvekillerinin ısrarlı takibiyle gerçekleşmiştir.