28 yıldır Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik yapan Mehmet Yalçın, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvuruda bulundu.

Mali Müşavir Mehmet Yalçın, Nevşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylık resmi başvurusunu AK Parti İl Başkanlığına yaptı.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar'a aday adaylık başvuru formunu teslim eden Serbest Muhasebeci-Mali Müşavir Mehmet Yalçın, Nevşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Başvuru dosyasını teslim eden Yalçın, siyasetteki ve iş dünyasındaki deneyimini yıllardır yaşadığı memleketi Nevşehir için kullanma zamanının geldiğini söyledi.

"Gelişen, Değişen ve Büyüyen Nevşehir için çok özel projelerim var ve İşte bu projeleri gerçekleştirmek için adayım” diye konuşan Yalçın, başvuru formunu teslim ettiği esnada yaptığı açıklamada "Nevşehir ilimize hizmet için göreve talip olduğunu söyledi.

Yalçın, "AK Parti'de hizmet bir bayrak yarışıdır. Bayrağı devralan millete hizmete devam eder. Bizde bu kutlu davada görev almak, Nevşehir ilimize hizmet edebilmek için göreve talibiz. Başvurumuz hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Mehmet Yalçın Kimdir?
18.11.1967 Sulusaray kasabasında doğdu. Sulusaray kasabasında ilköğrenimini tamamladı. Daha sonra Nevşehir Ticaret Lisesini bitirdi. Kayseri Erciyes Üniversitesi İşletme mezunu olan Mehmet Yalçın, hala hazırda Nevşehir'de 28 yıldır Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik ve esnaflık yapıyor. AK Parti'de Demokrasi Hakem Kurulu Başkanlığı da yapan Yalçın, Evli ve 2 çocuk babasıdır.