Ak Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Teşkilat yerel yönetimler Başkanlığınca düzenlenen toplantılar hız kesmeden devam ediyor.

Gençler biraya gelen 
 AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Kasım ayı başında yapılacak seçimi www.fibhaber.com a değerlendirdi.

1 Kasım seçimleri çalışmasına hız vererek, köylere ve ilçe merkezine zaman zaman Gençlik Kolları Yönetimi ile zaman zamanda Milletvekili Adaylarıyla birlikte çalışmalarına son hız devam ediyor. Bizlerde, milletin iradesinin sandığa yansıması için var gücümüzle çalışıp, Yeni Türkiye yolunda istikrarın sürmesini sağlayacağız Nevşehir'de 3 milletvekilliği kazanmak için gece gündüz çalıştıklarını belirten Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yanar "7 Haziran seçimleri sonrasında Ak Partimiz yine birinci parti olmayı başarmıştır. Ama iktidar olmak için yeterli oy oranına ulaşamadığı için, millet tekrardan bu kutlu davanın emanetçisi olan Ak Parti'ye 1 Kasım'da yetki verecektir. Bizlerde, milletin iradesinin sandığa yansıması için var gücümüzle çalışıp, Yeni Türkiye yolunda istikrarın sürmesini sağlayacağız. Rabbimin izniyle Nevşehir'dde 3 milletvekilliğin üçünüde alacağız.

"1 Kasım seçimleri milletimizin tarihinde çok önemli bir milattır"  

Nevşehir olarak bunu hak ediyoruz. Terörü bitirecek ve istikrarı yeniden sağlayacak olan tek parti AK Parti'dir. Aziz milletimiz 1 Kasım'da AK Parti çatısı altında birlik olacaktır. 1 Kasım günü milletimizin desteği ile yeniden tek başına iktidar olarak yatırımlara ve hizmetlere devam edeceğiz. Biz Ak kdaroların AK Gençleri olarak her zaman çalıştık çalışmaya devam ediyoruz. 1 Kasıma kadar durmadan aydınlık yarınları inşa etmek üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Biz bu yola ülkemizin istikrarını yeniden kazanmak, ülkemizin istikbalini kurtarmak için girdik. Halkımızın derdiyle dertlenmeye devam edeceğiz, kapı kapı gezeceğiz. Her bir genç kardeşimizin eline dokunacağız. Ortadoğu'nun hamisi, ümmetin sancağı olan Türkiyemiz, bu imtihandan da başarı ile sıyrılacaktır.

Bize düşen görev, Milletvekili Adaylarımız Ecz.Mustafa Açıkgöz'e, Murat Göktürk'e , Av. Ebubekir Gizligider'e Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmaktır. Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları olarak dün olduğu gibi bu günde bize durmak yok. "Ya Allah Bismillah" dedik ve yola devam ediyoruz. çalışmalarımızı her gün arttırarak devam ediyoruz. Biz AK Parti Gençliğine güvenen Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın güvenini boşa çıkarmayacağız" dedi.

"Ak Parti kucaklayıcı bir partidir ..."

Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı M.Rauf Yanar," ''Seçim sandığından istediğimiz sonuç çıkmadı diye milletimize küsecek durumda değiliz. AK Parti iktidarı, herkesi çatısı altında toplayan, her görüşten insana kucak açan, tabanına kulak veren bir partidir. Ak Parti kucaklayıcı bir partidir. Bizim liderimiz bugüne kadar hiçbir ayrımcılığa prim vermedi, milletini din, dil, ırk bakımından ayırmadı, insan odaklı siyaset üretti.

Ak Parti'nin gençleri olarak bizler de, "Beraber yürüdük biz bu yollarda" dediğimiz insanlarla yeniden dirilişin yürüyüşünü yapacağız. Bizler küskün değiliz, umutsuz değiliz. Aksine daha güçlüyüz. Kaybettiğimiz hiçbir şey yok. Bayram temizliği vakti gelmiştir. Şapkamızı önümüze alıp nerelerde hata yaptığımızı düşüneceğiz ve çözüm üreteceğiz.

12 yıllık Ak Parti iktidarıyla, ülkemizin geldiği refah seviyesinin korunmasından yanayız. İçerde ve dışarıda bu kadar fazla düşmanı olan bir ülkeyi kendi insanı yalnız bırakamaz. Biz bu sancağı yere düşürmeyeceğiz. Vakit, küskünlük vakti değildir, vakit; Ak Parti'ye gönül kırgınlığı olan milli iradenin gönlünü alma vaktidir. Seçmen bizim gibi düşünmeyebilir, dünyaya bizim penceremizden bakmayabilir. Herkesin görüşüne ve kararına saygı duymak zorundayız. Şimdi, "Biz nerede hata yaptık?" sorusunu sorma vaktidir.

Şimdi kendimize çeki düzen verme vaktidir. Teşkilatlar olarak, şahıslar olarak hepimizin hataları olabilir. Hepimiz bu tablodan gerekli sonucu çıkarmak zorundayız.. '' dedi.

Terörü bitirecek ve istikrarı yeniden sağlayacak olan tek parti AK Parti'dir Türkiye'nin hassas bir dönemden geçtiğine vurgu yapan Başkan Yanar, "Türkiye'nin bölgesinde güçlü olmasını istemeyen iç ve dış odaklar, ülkemizin istikrarına ve milletimizin huzuruna çelme takma istemektedir. Terörü bitirecek ve istikrarı yeniden sağlayacak olan tek parti AK Parti'dir. Aziz milletimiz 1 Kasım'da AK Parti çatısı altında birlik olacaktır. Çünkü aziz milletimiz, ülkemizde istikrarlı ve huzurlu günleri özlemiştir. AK Parti dışında bu ülkeyi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştıracak vizyona sahip başka bir parti yoktur" diye konuştu.

Zaman birlik zamanıdır Nevşehir halkının bugüne kadar AK Parti'ye büyük bir teveccüh gösterdiğine de işaret eden Başkan Yanar, "Nevşehir halkı partimize gösterdiği teveccühle bizi her zaman onurlandırmıştır. İnşallah İlimizde 1 Kasım'da yüzde 60'ın üzerinde oy oranı bekliyoruz. Nevşehir'de olduğu gibi tüm Türkiye'de aziz milletimiz terör olaylarının bu güzel ülkenin geleceğine yönelik olduğunu 7 Haziran'dan sonra çok daha iyi görmüştür. Bu ülkenin sırtını teröre yaslayanlarla ve sırtını teröre dayayanlarla işbirliği yapanlarla istikrarı sağlayamayacağı apaçıktır. Gezdiğimiz tüm yerlerde halkımız yeniden AK Parti demektedir. İnanıyorum ki 1 Kasım'da AK Parti büyük bir oy patlamasıyla yeniden tek başına iktidar olacaktır.. Zaman birlik zamanıdır" şeklinde konuştu.

AK Gençlik buluşmalarına ilçe ve köylerde devam ediyor...

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, "Nevşehir'in İlçe ve köylerindeki gençlerimiz dedelerinden ninelerinden duydukları değil görüp ve yaşadıkları yatırımlarla dolu Türkiye'ye destek veriyor 2023 hedeflerine ulaşması için AK Parti ye destek veriyor "dedi...

Yanar , Bu hafta biri Hacıbektaş ilçemizin Karaburna köyünde diğeride Derinkuyu ilçemizde olmak üzere 2 tane gençlik buluşması düzenledik.

Karaburna köyünde Milletvekili Adayı Ebubekir Gizligider, Derinkuyu'da da Milletvekilimiz Mustafa Açikgoz bizlere eşlik etti. Kendilerine teşekkür ediyoruz dedi.

“Bugün BİRLİK GÜNÜDÜR”

Türkiye’nin 13 yılda ekonomik ve sosyal olarak önemli kazanımlar elde etmesinin yanında eğitim, sağlık, ulaşım, askeri alanlarda da önemli ilerlemeler sağladığını ifade eden Yanar, "7 Haziran’dan sonra yaşananların hepsi sınırların yeniden çizileceği bu bölgede güçlü bir Türkiye istenmemesinin sonucudur. Türkiye’mizi Suriye’ye çevirmek isteyenlere karşı aziz milletimizin sandıkta en güzel cevabı vereceğine inanıyorum. Güçlü bir iktidar güçlü bir Türkiye demektir. Bu nedenle seni beni bir kenara bırakarak 1 Kasım’da oyları bölmeden Türkiye’miz için güçlü bir iktidar çıkarmalıyız" şeklinde konuştu.

Başkan Yanar
 : Türkiye’nin geleceği açısından büyük önem taşıyan 1 Kasım’da, bütün kimlikleri bir tarafa bırakarak, Türkiye için birlik olunması gerektiğini söyledi. "MHP’li ve CHP’li kardeşlerimiz, ülkemizi hedef alan şer odaklarına karşı 1 Kasım’da AK Parti’de birleşmelidir. Çünkü sen ben yok, Türkiye var" dedi.

“SEN BEN YOK, TÜRKİYE VAR”