AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar, www.fibhaber.com a yaptığı açıklamada;"AK Parti, gençleri geleceğe hazırlayan bir okuldur" dedi....

Kutlu Olsun...!

Milletin Partisi AK Parti, 13 Yaşında...

AK Parti Gençlik kolları Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar açıklamasında; Bugün 14 Ağustos 2014 Partimizin kuruluşunun 13.yılı... Öylesine anlamlı bir günde 13.Yaşını kutluyoruz ki Çünkü; "Bugün Yeni Türkiye'nin Doğum Günüdür. Tüm Dava arkadaşlarıma,Oyları ve sonsuz güvenleriyle Tüm Vatandaşlarımıza Gayretlerinden ve Desteklerinden Ötürü Teşekkür Ederim... Milletin partisi AK Parti 13 Yaşını kutladığı bu anlamlı günde partimizin Ülkemiz Milletimiz ve tüm partimize gönül veren dava arkadaşlarımıza Hizmet yolunda Durmaksızın kutlu olmasını diliyorum.

Bu vesile ile Cumhurun Başkanı, Recep Tayyip ERDOĞAN Cumhura ve Ülkemize Hayırlı Olsun...


AK PARTİ İLE BÜYÜDÜK...
AK Parti'nin 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarının mimarının gençler olacağını söyleyen Yanar, "Çok çalışacağız, disiplinli olacağız, bizlere verilen görevleri eksiksiz yerine getireceğiz, toplantılarımızı aksatmayacağız. Bunları uyguladığımız zaman yeterli donanıma mutlaka sahip olacağız.

2023, 2053 ve 2071 yıllarının mimarları olacak olan bizlere bu imkanları fazlasıyla sunan parti AK Parti'dir. Bu anlamda AK Parti, gençleri geleceğe hazırlayan bir okuldur. Gençlerimiz AK Parti'nin kuruluşundan itibaren siyasette olan gençler değildi ya da AK Parti'den önceki Türkiye'nin durumunu bilen gençler değildi. Çünkü AK Parti kurulduğunda aramızda olan gençler en fazla 12-13 yaşındaydı. Bugün AK Parti ile birlikte büyüdünüz, AK Parti ile birlikte hayata hazırlanıyorsunuz. AK Parti ile birlikte, AK Parti'nin Türkiye'ye dair yapmış olduğu hizmetlerle birlikte yaşantınıza devam ediyorsunuz. Her zaman söylüyorum, siyasi partilerde sadece Türkiye'de değil, dünyanın neresinde olursa olsun en şanslı gençlik, en rahat gençlik AK Parti gençliğidir" diye konuştu.