AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları “Sahaya indi”

Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve Yönetim Kurulu üyeleri, genel seçimler için saha çalışmalarına başladı.

Ziyaretler kapsamında, ilk olarak AK Parti İlçe Gençlik Kollarını ziyaret eden Yanar ve beraberindeki heyet, burada İlçe Başkanları, İlçe Gençlik Kolları üyeleri ve üniversite öğrencilerinin de iştirak ettiği toplantılar düzenlediler.


Toplantıda konuşan AK Parti Nevşehir il Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bir sözünü hatırlatarak: “Biz gençleri yedek kulübesinde değil ilk 11’de görmek istiyoruz.” dedi.

FİB Haber.Com a değerlendirmede bulunan AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar:  “Biz gündemde kalmak için elimize mikrofon alıp meydana koşmuyoruz. Kendimizi avutmak için, olur olmadık meseleleri gündeme getirip kendimizi göz önünde tutmak istemiyoruz. Biz AK Gençler olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na layık olmaya, en önemlisi de Halkımıza layık olmak adına ülkemizin sorunlarına duyarlı gençler olmaya çalışıyoruz. “ dedi.

İşte Yanar'dan önemli değerlendirmeler:

 12 YILLIK SESSİZ DEVRİM

AK Parti, Türkiye’de statükoya muhalefet eden en etkili damar üzerinden yükseldi. 12 yıllık sessiz devrim boyunca da her türlü vesayet odağına karşı mücadele ederek bugüne geldi. Dolayısıyla tarihsel anlamda “Türkiye’de esas muhalif hareket nedir?” diye soracak olursanız bunun cevabı AK Parti’dir. AK Parti, bugün de dünyada yaşanan tüm zulümlere dil, din, renk ayrımı yapmadan karşı çıkıyor ve dünyada etkili muhalefetin örneğini sergiliyor.

TÜRKİYE’DE İKTİDAR DÜNYADA MUHALAFET

Yaşanan zulümler karşısında etkisiz kalan Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin hakkaniyete aykırı yapısı hakkında dünya ölçeğinde sesini en güçlü şekilde çıkaran ve “Dünya, 5’ten Büyüktür!” diyen bir Cumhurbaşkanımız var. Dolayısıyla bütün coğrafyada haklılıklar üzerinden genç bir muhalefet oluşacaksa; onun yeri de ancak ve ancak AK Parti’dir. Başbakanımızın şu söylemi de bizim için yol gösterici; “Türkiye’de iktidar, dünyada muhalefetiz.” Evet, hep bunu haykıracağız.

‘AK PARTİ İKTİDARI TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRİYOR"

Bütüne baktığımızda nasıl bir tablo karşımıza çıkıyor?

21 milyon oy alan bir siyasi partiden bahsediyoruz. AK Parti, bir kitle partisi. Türkiye’deki tüm toplumsal kesimlerden oy alan bir siyasi parti. Dolayısıyla parti içinde siyaset yapan gençlerin de politikaya bakışı, hayata bakışı farklılık arz edebiliyor. Fakat şükürler olsunki Türkiye de Cumhuriyet tarihinde Gençliğine bu kadar güvenip destek ve sorumuluk veren Siyasete girmesi adına tüm yolları açan başka bir siyasi parti yok.Bizlerde Geleceğin Türkiyesini şekillendirecek inançlı sağlıklı ve ahlaklı bir toplum ve gelecek adına bu sorumululuğun farkında olarak çalışıyoruz.

"YENİ TÜRKİYE'DE HERKES ÖZGÜR"
İnsanların inançları, dilleri, giyim kuşamları yüzünden ötelendiği kısacası farklı olanın dışlandığı bir rejimden çıktık. Eski Türkiye, askeri karargâhlarda üst düzey yargıçlara brifing verilen bir yerdi. Anadil yasaklarının olduğu, giyim kuşamı yüzünden insanların okul kapılarından döndürüldüğü bir ülkeydi burası. İşte eski Türkiye, bütün bu baskıcı rejimi temsil ediyor. Yeni Türkiye, kimsenin inancı, kültürü, giyimi yüzünden dışlanmadığı, devletin tüm zulümler karşısında sesini yükselttiği, insanların hür bir şekilde kendilerini ifade edebildiği bir ülkeyi temsil ediyor.
Biz AK Gençler olarak Yeni Türkiye yolunda 2023 leri, 2071 leri hedef alarak güçlü ve emin adımlarla ilerliyoruz.
Bu yolda Milletimizle birlikte el ele yürek yüreğe tarih yazarak tüm engelleri ve zincirleri kırarak Durmak yok Yola Devam destüru ile Rabbimin izniyle Geleceğin Bilgili,Kültürlü ve İmanlı Gençleri olarak ülkemizin hak ettiği yerlere gelmesi için ilerliyoruz. bizleri bu yolda dualalrı ve oylarıyla destek veren tüm annelerimize babalarımıza ve genç arkadaşlarımıza bu vesiile ile bir kez daha teşekkür ediyorum.