Türkiye'nin en genç İl Başkanı AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti Nevşehir 27. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Rauf Yanar, 24 Haziran seçimlerinde ilk kez oy kullanacak gençlerle buluşarak sohbet ettiler.

Tüm AK Parti teşkilatlarının geceli gündüzlü sahada olduğunun ve seçime kadar durmadan seçmenlere ulaşacaklarının bilgisini veren Nevşehir AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, "SKM programları dahilinde yapılan kapı ziyaretlerinde vatandaşlardan ve genç seçmenlerden olumlu tepki aldıklarını belirtti. Başkan Yanar, "Gerek genç kardeşlerimiz gerekse tüm Nevşehirli halkımız zaten kararını vermiş. Biz genç kardeşlerimizi milli iradelerine sahip çıkmaları için sandığa, gönlünde yer edinmek için de AK Parti'ye davet ediyoruz" diye konuştu.

Kapı kapı gezip Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletip, vatandaşlarımızla hasbihal edip dertlerini dinleyerek seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu bağlamda Sayın Cumhurbaşkanımızın da bizlere talimatı olan sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız. Birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, rahmetin ve bereketin ayı Ramazan'ın son günlerine yaklaşılırken bu manevi iklimi bin aydan daha hayırlı yapan Kadir Gecesi'ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm İslam aleminin ve Nevşehirli hemşerilerimizin Kadir Gecesi mübarek olsun” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz'de yaptığı açıklamasında; "Tarihi ve kritik bir sürecin içerisindeyiz. Türkiye'nin makus tarihini yenebilecek ve bu milletin kaybettiği özgüveni yeniden bu milletle bütünleştiren bir liderin neslisiniz. Gençliğe gerçek değeri sadece AK Parti’nin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiğini hep birlikte görüyoruz. AK Parti olarak Türkiye'nin en genç il Başkanı ve birçok genç adayımız var. Bu seçim gençlerin seçimi olacak. Ve Sizlere en çok güvenen değer veren AK Parti ile Şimdi Vakit Güçlü Yeni Türkiye Vakti" ... diyerek en büyük desteği verecek, Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozarak geleceğini çizecek ” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Açıkgöz:" İlk oyum AK PARTİ’ye ve gençlerin umudu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a diyen gençlerimizin mutlu yarınları için 24 Haziran’da Vakit Gelecek Vakti diyoruz" dedi. 

Ziyaretlerinde gençlerden gelen soruları cevaplayan Başkan Yanar ve Milletvekili Açıkgöz, AK Parti hükümetlerinin gençlere yönelik hizmetlerini anlattı. Gençlerden 24 Haziran için destek sözü aldı.