AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresinde selamlama konuşması yapan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, gerçekleştirilen Afrin harekâtı sırasında şehadete yürüten vatan evlatlarına Allah’dan rahmet, kederli ailelerine ve Türk Milleti’ne baş sağlığı dileklerinde bulundu.

Yanar ‘ Her şehidimiz  bu şanlı davanın ve vatanımızın tapu senedidir. Devam eden harekâta katılan şanlı ordumuzun tüm mensuplarımızın Allah yar ve yardımcıları olsun.” diye konuştu...

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, "5. Olağan İl Gençlik Kolları Kongremizi Başbakan Yardımcımız Sayın Bekir Bozdağ ın katılımları ile büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirdik.. Göreve yeni seçilen, kıymetli kardeşim Ahmet Dolaşmaz Başkanıma ve yönetimine başarılar diliyorum.. Öncesi, eskisi, Yenisi yok.. Biz kocaman güzel bir aileyiz..." dedi.


Gerçekleştirilen bu kongre ile bu sürecin finalini yaptıklarını söyleyen Yanar “ Zulüm dolu bir coğrafyaya umut vaat eden bir büyük dünya liderinin gençlik kolları mensupları olarak , sadece ülkemizin değil, tüm İslam dünyasının da umutlarısınız.  ‘Gençlerimize inanıyor ve güveniyorum’ diyen Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi birine sahip olduğumuzu asla unutmamalıyız. Sizleri kavganın içerisine çekmek isteyenlere karşı çelik  iradenizle karşı çıkacak güçte olduğunuza yürekten inanıyorum. Sizler hayatınız boyunca sulum ve haksızlığın karşısında olacaksınız. Bugüne kadar Gençlik Kollarında görev alan abilerimize ve kardeşlerimize teşekkür ediyor, göreve yeni seçilecek olan genç kardeşlerimize başarılar diliyorum“ dedi.