AK Parti Nevşehir İl Başkanı M. Rauf Yanar ve Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan geçmiş dönemlerde görev yapmış AK Partili Belediye başkanlarını ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir İl Başkanı M. Rauf Yanar şu ifadelerde bulundu; "Makamlar geçici dostluk ve vefa bakidir. Ve AK Parti Bir Vefa Hareketidir. Önceki dönem Belediye Başkanlarımızı ve İl Genel Meclis Başkanımızı ziyaret ederek Hasbihal ettik." dedi.

Yanar: AK Parti bir vefa hareketidir! 

İlk olarak AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Bakanımız Ferit Yiğitarslan, İlçe Başkanımız Ali Özer ve Belediye Başkanımız Mehmet Aktürk ile birlikte, 2009-2019 yılları arasında başarıyla 2 dönem Belediye Başkanlığımızı yapmış Fahri Yıldız başkanımızı ziyaret ederek, Ak Parti’nin bir vefa hareketi olduğunu yineledik...

Ardından bir önceki dönem Nevşehir İl Genel Meclis Başkanımız Süleyman Özgün'ü iş yerinde ziyaret ettik. Güzel ve samimi muhabbet ile içimizi şu kış gününde ısıttığımız dava arkadaşımız Sayın Özgün'e hem gül ev sahipliği hemde hizmetleri için sonsuz teşekkür ederiz. 

Bu güzel günü son olarak Göreme Belediye Başkanımız Sayın Nuri Cingil ziyaretiyle tamamladık. 2 Döneme dolu dolu hizmetler sığdıran değerli Başkanımıza hizmetleri için teşekkür ettik. Biz hepimiz