AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar gece gündüz demiyor. Gündüzleri partide ve sahada halkı dinleyen genç Baskan geceleride sahur programları eşliğinde gençlerle beraber oluyor. Başkan Yanar, sık sık Üniversite öğrencileri ve gençlerle zaman geçirip dinleyip sorunlarına çözüm buluyor.

Sahur proğramına AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ile ÜNİAK ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar düzenlenen sahur programında yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, gençlerin toplumlar için çok değerli olduğuna değindi. Yanar, " Amacımız, milli değerlerimize sahip çıkan her düşünce ve fikirdeki genç kardeşlerimizle bir arada yaşayabilmek. Bu uğurda genç kardeşlerimizin önüne bütün imkanlarımızı istisnasız sunuyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Birlik ve beraberliğimiz bu sahur gibi her zaman daim olsun" dedi.

İl Başkanı Yanar, "Ne yazık ki Türkiye olarak, Müslüman coğrafyası olarak rahmet ayını Kudüs'te yaşanan elim hadiselerden dolayı biraz buruk yaşıyoruz. Kudüs Müslümanların onurudur, namusudur, kırmızı çizgisidir. Kudüs'ü kana bulayan ABD ve İsrail terör devletlerini bu mübarek ayda bir kez daha en güçlü şekilde lanetliyor, hayatını kaybeden mazlum Kudüs halkına rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.

24 Haziran seçimlerinin çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini aktaran Yanar, konuşmasına şöyle devam etti: "24 Haziran, bu ülkenin bir mücadelesidir, kurtuluş savaşıdır. Milletimizin, ülkemizin geleceğini inşa ediyoruz. Cumhurbaşkanımız aldığı hiçbir kararını kendini değil milletini düşünmüştür. 16 Nisan’da bu millet sistemi onayladı. Geriye Reisimizi Başkan yapmak kaldı. Şimdi ilk Hedefimiz 24 Haziran. Yeter ki gelecek nesiller güçlü olsun diye doğru atalım. Nevşehirimizin bu seçimlerde de yine 3-0 milletvekili çıkaracağına yürekten inanıyorum. Bu bağlamda 24 Haziran en çok gençlerin seçimi olacak. 24 Haziran seçimlerinin partimiz, teşkilatımız ve ülkemiz için hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

Sahur proğramı sonrası açıklamada bulunan İl Başkanı Yanar: "Üniak teşkilatımızın Sahur davetlerine Gençlik kolları teşkilatımız ile birlikte katılarak evlerine konuk olduk. Genç kardeşlerimiz ile keyifli bir sahur imkanı ve Güzel bir istişare imkanı sağladık. Davetleri için genç kardeşlerimize teşekkür ederim." dedi.