NEVŞEHİR(MHA) AK Parti’de ilce ve il kongrelerinin ardından gözler gençlik kolları kongresine çevrildi. Kongreye mevcut gençlik kolları başkanı M. Rauf Yanar ve beraberindeki yönetimin tek liste halinde girmesi bekleniyor.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, yaptığı açıklamada, 2014 yılında devir aldığı Gençlik Kolları’nın, 4. Olağan Kongre sonrası Nevşehir’de hedef büyüteceğini söyledi.

Gençlik yapılanmasının siyasette önemine vurgu yapan Yanar: “Gençler bizim için önemlidir, partimizde gençlik kolları yapılanmasına oldukça önem vermektedir. Bu yüzden hedeflerimizi daha da büyüterek yeni Türkiye yolunda gençlerimizin ufkunu açmaya hedefliyoruz” dedi. Ak Parti’de kongre sürecinin Gençlik Kolları kongreleri ile devam ettiğini de ifade eden Başkan Yanar; “15 Eylül 2014 itibariyle başlayan kongre sürecimizde öncelikli olarak ana kademe ilçe kongrelerimizi, İl kongremizi, akabinde ilçe kadın ve gençlik kolları kongrelerimizi gerçekleştirdik. Bütün ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine görevlerinde başarılar diliyorum. Adeta bir şenlik ve demokrasi şöleni halinde gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz 4. Olağan İl Gençlik Kolları kongremize Genel Merkezimizden de katılım bekliyoruz.  Ben bütün teşkilat mensuplarımızı ve Nevşehirli hemşerilerimizi aileleri ile birlikte kongremize davet ediyorum. Kongremizin akabinde Haziran ayında yapılacak milletvekilliği seçimlerine yenilenmiş güçlü bir gençlik kolları kadro ile girmeyi hedefliyoruz. Bu kadrolarımızla sonucunda İlçe teşkilatlarımız, İl teşkilatlarımız, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımız ile uyum içerisinde çalışacak yönetim oluşacaktır. Bizler Nevşehir’in Ak Gençleri olarak her zaman görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız” dedi.