AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Mustafa Açıkgöz, Nevşehir merkez ilçeye bağlı Çat beldesini ziyaret ederek, kahvehanede vatandaşlarla sohbet ettiler. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Mustafa Açıkgöz, “ Bizler AK Parti'nin neferleri aziz Milletimizizn hizmetkarları olarak 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz milletimizi için ne kadar önem arz ettiğini çok iyi biliyoruz. Bu anlamda teşkilatımızın tüm kademeleri ile tam kadro hazır olup gece gündüz demeden ilimiz, ilçelerimiz , beldelerimiz ve köylerimizin en ücra noktalarını bile karış karış gezip bu seçimin memleketimiz için ne kadar önem arz ettiğini anlatmaktayız. İnanıyoruz ki tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir'imizde de 24 Haziran akşamı seçim sandıklarında zafer ile çıkıp 25 Haziran sabahı 3- 0 yaparak yeni Türkiye yolunda büyük katkı sağlayacağına inanıyorum ”şeklinde konuştu. 

Açıkgöz:  ‪“24 Haziran’da, ERDEM, İRADE ve CESARETLE TÜRKİYE’Yİ ŞAHLANDIRMAK için;‬

‪GÜÇLÜ MECLİS‬
‪GÜÇLÜ HÜKÜMET‬
‪GÜÇLÜ TÜRKİYE”‬

‪#VakitNevşehirVakti

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar'da: "Bu seçimi özellikli kılan birinci husus Türkiye’nin önemli bir makasın eşiğinde olması, yeni bir sistemle birlikte daha da güçlü, dünya liderleri klasmanına çıkmasıdır. İkinci husus ise tarih boyunca bu milletin yüklendiği Ümmet’e baş olma görevinin üzerimize yüklediği sorumluluklardır. Şimdi sıra bizde, ecdadımızdan devraldığımız bu sorumluluğu ilelebet yaşatmak için 24 Haziran’da sandık başında olacağız. Çok şükür her tuttuğumuz elin ve her baktığımız gözün bu sorumluluğu taşıdığını gördük, Nevşehir'imizde partimize olan teveccüh ve güvenin göstergesi şudur ki, millet Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın omzundaki ağır sorumluluk yükünün farkında ve O’nu bu kutlu yolda asla yalnız bırakmayacak. Okçular Tepesi’ni yalnız bırakmayıp, şehitlerimizden bize miras kalan bu vatanı kimseye çiğnetmeyeceğiz, yavrularımızın umutlarının söndürülmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Vakit şimdi Güçlü Türkiye Vakti o zaman Nevşehir'de de Vakit o Vakit"”dedi.