AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ile birlikte Merkez ilçeye bağlı bağlı Kavak beldesini ziyaret etti.

Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit ve  AK Parti Kavak Belde Başkanı Hamit Doğan ile partililer tarafından karşılanan AK Parti heyeti Kavak belde halkı ile sohbet ederek sorunlarını dinledi. 

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Kavak beldemizde Belediye Başkanımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik. İlk olarak belde teşkilatımız sonrasında da kahvede oturan vatandaşlarımız ile bir süre görüştük ve burada vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinledik. AK Parti hükümeti olarak bizler her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar; "Kavak beldemizdeki hemşerilerimiz ile birlikteyiz. Her zaman söylediğimiz gibi sıkmadık el girmedik gönül bırakmadan,Seçimden seçime değil her zaman birlikteliğimizi DEVAM ettirmek adına istişarelerimizde buluşuyoruz. ‬" dedi.