Pazar Günü saat 10.00'da Nevşehir’de genç kardeşlerimiz hayatları için önemli bir adım olarak YGS sınavına gireceği belirten AK Parti Nevşehir Gençlik kolları Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar, şunları söyledi: "Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları YGS sınavında başarılı olacaklarına inanmaktayız.

İnsan hayatının önemli bir dönüm noktalarından biri olan YGS sınavı üniversite için önemli bir adımdır. Bu adım strese ve gerilime neden olmamalıdır. Geçmiş yıllarda da kazandıkları başarılarla Nevşehirimizi onurlandıran gençlerimizi bu yıl sınava giren gençlerimizin de aynı performansı göstereceğine inancımız tamdır. İnanıyoruz ki öğrencilerimiz yıllardır hazırlandıkları bu sınavı en güzel şekilde geçerek LYS sınavında da başarılı olacaktır. Beklentimiz Nevşehir için iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran ve sorgulayan bir gençliktir. Ailelerimizin de öğrencilerimizi motive ederek cesaretlerini artıracak ve kaygılarını giderecek yönde davranması gerekmektedir. Bu vesileyle öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimiz ile ailelerine teşekkür ediyor, sınava girecek öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Allah tüm öğrencilerimize yar ve yardımcısı olsun."dedi.

AK Parti Nevşehir Gençlik kolları Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar,Son olarak şunuda ifade etmek istiyorum ki “23 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) girecek olan öğrencilerimizin sınava daha iyi konsantre olabilmeleri için Cumartesi günü öğleden sonra başlayarak, Pazar günü saat 14.00’a kadar seçim otobüslerimizden müzik yayını yapılmayacak. Sınava girecek olan tüm öğrencilere başarılar diliyorum” dedi.