27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Elektronik Mühendisi Yavuz Yapar, 3.Lige yükselen Nevşehirspor'u yayınladığı mesajla kutladı. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yapar mesajında; "13 sezon aradan sonra TFF. 3. Lig’e yükselme başarısı gösteren Nevşehirspor’un şampiyonluğunda emeği geçen Kulüp Başkanımızı, yönetimi, futbolcuları, teknik ekibi, fedekar, vefakar ve cefakar taraftarlarımızı tebrik ediyorum. İlimizin önemli marka değerlerinden Nevşehirspor’a yeni sezonda mücadele edecekleri Spor Toto 3.Lig’de başarılar diliyorum. Şampiyonluğumuz şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun " dedi.

--------------------------------------------------

Yavuz YAPAR Kimdir?       
Kısa Özgeçmiş

15.12.1961 yılında Nevşehir Tahta Cami Mahallesinde doğdum. 
İlk, orta ve lise öğrenimimi Nevşehir’de tamamladım. Kayseri Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektronik bölümünden Elektronik Mühendisi olarak mezun oldum. 1983 yılında Kayseri PTT Başmüdürlüğünde göreve başladım. 
1984-1986 yıllarında askerlik görevimi yaptım.
1983–2017 yılları arasında PTT ve TÜRK TELEKOM A.Ş ‘de Kayseri, Uşak, Gümüşhane, Ankara ve Nevşehir illerinde Mühendis ve Yönetici olarak görev yaptım.        
2015 yılından itibaren 12 yıl süreyle yürüttüğüm Nevşehir İl Telekom Müdürlüğü görevimden 30 Haziran 2017 tarihinde ayrılarak Türk Telekom A.Ş Genel Müdürlüğünde görevlendirildim. 
30 Eylül 2017 tarihi itibariyle de Türk Telekom A.Ş. Genel Müdürlüğünde ki görevimden istifaen ayrıldım. 
2017 yılı sonu itibariyle SGK Emekli Sandığı Genel Müdürlüğünden emekli oldum. 
Halen Nevşehir’de Serbest Müşavir Mühendis olarak Elektrik Proje, Taahhüt ve Müşavirlik hizmetlerinde ticari faaliyetlerimi sürdürmekteyim.
2015 yılında yapılan 25. ve 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK PARTİ ’den Nevşehir Milletvekili aday adayı oldum. 
Evli ve 3 çocuk babasıyım.