Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz aylarda “Nevşehir Ocak Mülk Alacak” kampanyası kapsamında başlatılan çalışmalar sonucu yeni hizmet binasına kavuşuldu.

Nevşehir merkez Gazhane Caddesi Kubbeli Çarşı içerisinde çok geniş bir hizmet binasına kavuşan Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı, bu binanın açılışını yarın saat 14:00’da yapacak.

Çok geniş bir katılımın olması beklenen bu açılış için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Açılış saatine yakın tüm cadde polis kontrolünde kapatılacak. Oluşturulan kortej eşliğinde davetliler alana giriş yapacak.  Protokol konuşmaları, kurban kesimi ve kurdele kesimin ardından davetliler yeni hizmet binasını gezecek.

Cadde esnafının da işlerinin aksamaması için tüm olasılıklarının düşünüldüğü bu organizasyon hakkında konuşan Ocak Başkanı Ali Türker, Tüm Nevşehir halkını yeni hizmet binasının açılışına davet etti. 

Yarın Cazhane Caddesi trafiğe kapalı

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından yarın saat 14:00’da yeni hizmet binasının açılışı gerçekleşecek.

Bu kapsamda oluşacak yoğunluktan dolayı yeni hizmet binasının bulunduğu Cazhane Caddesi, polis ekipleri tarafından trafiğe kapatılacak. Program bitimine kadar araç giriş ve çıkışlarının yasak olacak. Yaşanacak olası mağduriyetler için tüm Nevşehir halkından özür dileyen Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, “Programın akışına göre sabah saatlerinde veya program başlama saatlerine yakın zamanda açılış yapacağımız Gazhane Caddesi trafiğe kapatılacaktır. Açılış için tüm ayrıntılar düşünülmüş durumda. İnsanlarımızın mağduriyet yaşaması için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ancak olası bir mağduriyet durumunda şimdiden vatandaşlarımızdan özür diliyoruz. Biliyorsunuz cadde de esnaflık yapan vatandaşlarımızda mevcut. Caddenin kapatılacağından dolayı, onların işlerinde de bir takım aksamalar olabileceğinin farkındayız.  Onlardan da şimdiden özür diliyoruz.” dedi.