Ortahisar kasabasında halkın yoğun isteği üzerine,  üç dönemdir muhtar olan Yaşar Türkkan , AK parti'den Aday adaylığını dün akşam sözlü olarak yaptı.  Önümüzdeki günlerde de resmi başvurusunu yapacağını ifade eden Türkkan,  “İdare ederken de Hazreti Ömer gibi adil, Hazreti Ebu Bekir gibi sadık, Hazreti Ali gibi vefalı ve yiğit olmaktır, Şehirden emin olan, kendinden emin olunandır” dedi.

Ortahisar'da uzun zamandır esnaflık yapan, siyasete genç yıllarında başlayan Muhtar Yaşar Türkkan, bu kez Belediye Başkanı olarak doğup büyüdüğü yerde hizmet etmek istediğini söyledi.

Yaşar Türkkan Ortahisar Belediye Başkanlığı İçin Bende Varım!

Beldede kazandığını beldeye yatırım olarak çaba sarf ettiklerini söyleyen Türkkan, bundan sonra ki süreçte yaşanabilir bir belde olmak adına bu göreve talip olduğunu söyledi. Her kesimden vatandaşın kendine olan teveccühünden bahseden Türkkan, insanların iyi yada kötü gününde yanında olduğunu ve bu nedenle hiçbir görevden, sorumluluktan kaçmayacağını söyledi. 

Belde de yaşayan vatandaşların çıkarları doğrultusunda hareket edeceğini söyleyen Yaşar Türkkan: “Ortahisar'ın bütün sorunlarını bilen ve bu sorunları çözmek için beldemizde bulunan kamu ve özel sektör kuruluşlarıyla barışçıl bir çözüm üretmeye çalışacağım asla kavgacı olmayacağım. Ve hemşehrilerimize Ortahisar kasabasının yıllardır hasret kaldığı turizm ve ticaretin merkezi olma sözü veriyorum” dedi.