NEVŞEHİR(MHA) Büyük Birlik Partisinin 1. Sıra adayı Yavuz Başaran, neden siyasete girip Büyük Birlik Partisinden Milletvekili adayı olduğu sorusuna yanıt verdi.

Aslen Nevşehir doğumlu ve ilk, orta ve lise eğitimini Nevşehir’de tamamlayan BBP birinci sıra adayı Yavuz Başaran, 2001 Yılında Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile Nevşehir esnaf ve sanatkarlar kredi kefalet kooperatifi salonunda düzenlenen il kongresinde tanışma fırsatı elde ettiğini, kendisinin kongredeki açıklamalarıyla Yazıcıoğlu’na hayran kaldığını dile getirdi.

Yazıcıoğlu’nun o konuşması esnasında makamına gelen derin devlete mensup kişilerin kendisinden Refah – Yol hükümetine verilen desteği geri çekmesini istediğini, malum kişilerin ise Yazıcıoğlu’nu tehdite varan ifadeler kullanmaya başlamaları üzerine Yazıcıoğlu’nun faili meçhul kişileri makamından kovmak durumunda kaldığını ifade etti.

Yazıcıoğlu’nun seçimlerde yüzde 0 oy bile alsak biz mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz ifadelerinin kendisine hayran bıraktığını da söyleyen BBP Nevşehir birinci sıra milletvekili adayı Başaran, Partinin her zaman bir neferi olmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.