AK Parti'de 3 dönem kurulanı bozarak 4.dönemi için yeniden Başkan seçilen Yazihüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar'ı kutluyor yeni dönemde o başarılı hizmetlerinin devamını diliyoruz.İşte Başkan Çavdar'ın açıklaması; 

 Saygıdeğer Yazıhüyüklü hemşehrilerim,
Kıymetli Hanımefendi kardeşlerim,

Sevgili Gençler,

Bana sahip çıkan 3635 nüfuslu Güzel Kasabamızın Güzel İnsanları. Beni tekrar bağrınıza bastınız. Hepinizle Ne kadar gurur duysam azdır. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada siz değerli halkıma yarın sabahtan itibaren hizmetlerimizin devamı için yollara düşme günüdür.

Sorumluluklarımız çok daha artmıştır, 4. dönemde bu alanda bir teveccüh gören Cengiz ÇAVDAR ve Ekibinin sorumluluğu kadar hassasiyeti de kat be kat artmıştır. Biz üzerimizde zaten bir emanet taşıyorduk, ama bu emanetin ağırlığı daha da artmıştır.Kibirden zaten sakınıyorduk, bugünden itibaren tüm belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla tüm teşkilatımızla bütün Belediye Personelimle  bilesiniz ki çok daha büyük bir hassasiyetle çalışacağız. Gururu ve böbürlenmeyi hiçbir zaman kapımızdan içeri almadık, bundan sonra da bu konuda daha hassas olacağız. Tevazu bizim şiarımızdır, bundan sonra da tevazuda toprak gibi olmaya çok daha da fazla özen göstereceğiz.

Şimdiye kadar olduğu gibi Kasaba halkımıza efendi olmaya değil,

hizmetkâr olmaya devam edeceğiz.

Seçimlerdeki üstün başarımızda bizleri yalnız bırakmayan ve başarılarımıza katkı sağlayan Belediye Meclis üyesi arkadaşlarıma bana oy vermiş Değerli seçmenlerime taaa İstanbul’dan işini gücünü bırakarak gurbetten bana oy vermeye gelmiş olan ve bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm kardeşlerime teşekkürler ediyorum.

Tüm Kasaba Halkımızdan Allah Binlerce kez Razı olsun..

Sağ olun, var Olun, ALLAHA EMANET OLUN…

BERABER YÜRÜDÜK BİZ BU YOLLARDA,

BERABER ISLANDIK YAĞAN YAĞMURDA,

ŞİMDİ SÖYLEDİĞİM TÜM ŞARKILARDA,

BANA HERŞEY SİZLERİ HATIRLATIYOR,



BANA HERŞEY SİZLERİ HATIRLATIYOR,

CENGİZ ÇAVDAR YAZIHÜYÜK KASABASI BELEDİYE BAŞKANI

CENGİZ ÇAVDAR YAZIHÜYÜK KASABASI BELEDİYE BAŞKANI