Nevşehir’in Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhüyük kasabasında AK Parti seçim bürosunu ziyaret eden Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider gösterilen yoğun ilgi için teşekkür etti.


"Halkımız Çok şükür Herşeyin Farkında..."

Gizligider; Milletvekili olarak hizmet için çalıştıklarını belirterek, "Sadece Yazıhüyük'te, Derinkuyu'da, Nevşehir'de değil, yurdumuzun herhangi bütün ili, ilçesi ve beldesinde, 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde seçilecek olan belediye başkanları, hangi partiden olursa olsun, hepsi kardeşimizdir. Başkanlara, parti rozetine bakmadan eşit davranacağız. Dolayısıyla tüm aday kardeşlerimize başarılar diliyorum" diye konuştu.Gizligider artık Tüm şehir ilçe ve beldelerimizde başkan adayımız Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN olmuştur.Yapılan çirkin oyunları halkımız 30 Mart 2014 Pazar Günü sandık başında kendi hür iradeleriyle bozarak bu oyuna son vereceklerdir dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Gizligider, Bizler Milletvekili olarak Nevşehir de en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını ve vermeye devam edeceklerini söyledi.Başkan adaylarımızda ilçe beldelerine en güzel hizmetler için çalışacaklar ve bizde onlara her zaman olduğu gibi sahip çıkarak destek vereceğiz dedi.

Gizligider, 30 Mart'ta yapılacak seçimlerin sadece yerel olmayacağını ifade ederek, "O tarihte, tüm dünyaya da bir mesaj vereceğiz. Eğer ülkede bir sorun varsa bunun üstesinden gelecek olan da yine o ülkede yaşayanlardır. Dışarıdan yapılacak müdahalelere gerek yok. Çünkü biz kendi yaramızı sarmasını biliriz. Hiç kimsenin müdahalesine gerek yok" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider,Yazıhüyük te gördüğü bu muhteşem tablodan dolayı oldukça etkilendiğini dile getirerek AK Parti Yazıhüyük seçim bürosu sizlerle mükemmel olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından, seçim bürosunda Katılımcılara yemek verildi, dualar edildi.

Milletvekili Gizligider, bürodaki soba başında bir süre ısındı. 

Sonrasında elhamdulillah Yazıhüyüklü hemşerilerim kararlarını çoktan vermişler. Kasabasında evlatları çalışkan yiğit Başkanları Cengiz Çavdar’la inşallah Durmak yok yola devam durmak yok Hizmete devam dedi.

Ziyarete Milletvekilimiz Ebubekir GİZLİGİDER Ak Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Halil AKSÜT,Ak Parti Derinkuyu Belediye Başkan Adayı Bülent AKSOY,Ak Parti Derinkuyu İl Genel Meclis Üyesi adayları Serdal PALA ve Hanifi BOSTAN ve   Ak Parti Derinkuyu Teşkilatıyla birlikte,AK parti il ve ilçe teşkilatı üyeleri ve çok sayıda Yazıhüyüklü vatandaş katıldı.

Ziyaret esnasında Belediye Başkanımız ve Ak Parti Yazıhüyük Kasabası Belediye Başkan Adayımız Cengiz ÇAVDAR,AK PARTİ Belediye Meclis Üyesi adaylarımız Kontenjan:Hüseyin DİKİCİ,H.İhsan KARAKETİR,Fahrettin ÇAVDAR,Bekir ATICI,Osman GÜNDÜZ,Feridun ÇİFCİBAŞI,H.Hüseyin KÖKSAL,Mustafa KARAKETİR,Musa DEMİRDELEN,Şaban DİKİCİ,Yılmaz KARAKETİR,Hikmet KARATAŞ,Adem ŞAHİN,Menderes DEMİRDELEN,Adem KINACI,Sedat AKTAŞ,Oğuzhan KARAKETİR, AK PARTİ Yazıhüyük Belde Başkanı Habip KINACI,AK PARTİ Yazıhüyük Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan KARAKETİR ve çok sayıda kasabalı vatandaşlarımız Seçim bürosunda hazır bulundular.