NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir’de geçtiğimiz seçimlerde olduğu gibi son derece sistemli bir seçim çalışması yürütüyor. Öyle ki, tüm teşkilatların görev aldığı seçim çalışmalarında bir yandan seçim gezileri koordine edilirken, öte yandan seçim sürecinde vatandaşlara ulaştırılacak materyallerin hazırladığı da bütün bir süratle devam ediyor.

Yıllarca gazetecilik mesleğinden geçimini sağladıktan sonra 2004 Yılından itibaren Nevşehir’in Belediye Başkanı olan Hasan Ünver’in de başkanlığında yapılan çalışmalarda 7 Haziran seçimleri öncesinde AK Parti’nin Nevşehir’de son dönemlerde yaptığı önemli yatırımlar ve çalışmalar ile ileriki günlerde hayata geçirilmesi planlanan yatırımların yer aldığı bir seçim beyannamesi de hazırlanıyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider’in danışmanlarının da görev aldığı çalışmalarda İlmimizde AK Parti tarafından son dönemlerde yapılan TÜİK Binası, Külliye, Yeni adliye sarayı gibi devasa yatırımların ilimize nasıl kazandırıldığı da vurgulanıyor.