NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir’de yeniden, üç dönemdir olduğu gibi üç vekili çıkarmanın planlarıyla seçim çalışmalarına hız verdi.

7 Haziran seçimlerinde kaybedilen 1 Milletvekilliğinin yeniden kazanılması için 01 Kasım gününe kadar seçim çalışmalarını sürdürecek olan AK Parti’de seçim propaganda döneminin kısa olması nedeniyle yeni bir strateji ile seçim çalışmalarını sürdürdüğü gözleniyor.

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin de belirlediği program doğrultusunda AK Partili Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’in seçim çalışmalarına şimdilik belirlenen ayrı ayrı merkezlerde devam ettikleri belirtiliyor.

Hafta başından itibaren hız kazandırılan seçim çalışmalarının büyük bir bölümünde milletvekili adaylarının bu şekilde çalışarak mümkün olduğu kadarıyla gidilmedik yerleşim merkezi bırakmamak gayretinde oldukları bildiriliyor.

Yapılan programda özellikle 7 Haziran seçimlerinde AK Parti oylarında büyük düşüş yaşanan merkezlerin önceliğe alındığı seçim çalışmalarında Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider’in erken seçimden mutlaka AK Partinin tek başına iktidar çıkabilmesinin yolunun Nevşehir’de de yeniden 3-0’ın kazanılması olduğunu vurguladıkları ifade ediliyor.