Turhan Kaymaklı Belediye Başkanlığına Aday Mı?

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Süt Birliği Başkanı Mehmet Turhan, Merkeze bağlı Kaymaklı belediyesi başkanlığına aday olacak.

Edinilen bilgiye göre, Nevşehir’in 3 bin üyeli en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Süt Birliği Başkanı Mehmet Turhan, doğup büyüdüğü Kaymaklı kasabasına hizmet etmek amacıyla yakın eş, dost ve çevresinden belediye başkanlığına aday olması yönündeki telkinleri değerlendiriyor.

Şimdilik açıkça adayım demeyen ancak konuyla ilgili çeşitli görüşmelerde bulunduğunu öğrendiğimiz Süt Birliği Başkanı Mehmet Turhan’ın konuyla ilgili net kararını çok yakın zamanda vereceği belirtiliyor.

Gülşehir Belediye Başkanlığına Adayım

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Gülşehir ilçesine bağlı Gümüşkent kasabasının üç dönemdir belediye başkanlığını yapan Mustafa Arıkan, Gülşehir Belediye Başkanlığına aday.

İlimizde nüfusu 2 binin altına düşen belediyeler arasında yer alan Gümüşkent belediye başkanlığına tekrar aday olamayan Mustafa Arıkan, yıllardır son derece yakından takip ettiği ve sorunlarını bildiği Gülşehir belediyesine başkan adayı olacağını açıkladı.

İlçenin son yıllarda bir türlü çözüm bulunamayan sorunlarını çözmek amacıyla Gülşehir belediye başkanlığına aday olduğunu belirten Gümüşkent Belediye Başkanı Mustafa Arıkan, 3 dönemdir Gümüşkent belediye başkanlığında edindiği tecrübenin de katkısıyla İlçenin yumak haline dönüşen sorunlarının çözümü için belediye başkanlığına aday olacağını söyledi.

Taşkın, Nar Belediye Başkanlığına Aday

NEVŞEHİR(MHA) 2014 Mart ayında gerçekleştirilecek olan Mahalli idareler seçimlerine 8 ay kala belediye başkan aday adayları da ortaya çıkmaya devam ediyor.

Mevcut Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş’un tekrar adaylığına kesin gözüyle bakılırken belediye başkanlığı için yeni yeni isimler de kamuoyunun gündemine düşmeye başladı.

Bu isimlerden biri de halen il Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay’ın özel kalem müdürlüğünü yapan Aydın Taşkın.

Şimdilik nabız yoklan Aydın Taşkın’ın önümüzdeki günlerde Nar kasabası belediye başkanlığı için adaylığını resmen açıklaması bekleniyor.

Bu arada Nar belediye başkanlığı için şu an 5 aday adayının daha isimleri gerek kasabada, gerek kasaba dışında konuşulmaya da devam ediyor. Anlaşılan o ki, Nar belediye başkanlığı aday adaylığı yarışı bu seçimlerde oldukça çekişmeli geçecek.


FİB Haber Merkezi Nevşehir de Yerel Seçimler için nabzını tutmaya devam ediyor.Belediye Başkan adaylarını sizlerle günbe gün tanıtmaya devam edeceğiz.