AK Parti başta olmak üzere Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi'nde, Belediye Başkan Aday Adaylığı için kulislerde birçok isim ön plana çıkarken Son Genel Seçimlerde milletvekili Aday Adayı olan eski Nevşehir Milletvekili Rıdvan Köybaşı nın da aday adayı olacağı iddia ediliyor.

 

“SAYININ ÇOK OLMASI BİZİM İÇİN ZENGİNLİKTİR’’

 

Nevşehirli vatandaşlar ise FİB Haber İnternet gazetemize yaptıkları açıklamalarında “Aday sayısının çok olması bizim için ve ilimiz Nevşehir için bir zenginliktir” ifadelerini kullandılar.

 

Siyasi Partiler Sürpriz Peşindeler…!

AK Parti, CHP ve MHP Yerel Seçimlerde gösterecekleri Adayları için Sürpriz isim peşindeler.Kulislerde ve tabanda vatandaş Yerel seçimlerde Başkan Adaylığı için Sürpriz isim beklentisi içinde oldukları ifade ediliyor.

 

“ÖNEMLİ OLAN HALKIN KABULÜNÜ ALMAKTIR’’

Yerel seçimler öncesi Nevşehir’de ki Siyasi partilerde aday adaylarının şimdiye kadar yaşanılan Yerel Seçimlerden daha fazla bir bollukta olması beklentisi içinde oldukları ve Aday adayı sayısının artabileceğini bununda Nevşehir adına bir zenginlik olduğunu ifade eden Nevşehirli Vatandaşlarımız, “İnanıyor ve arzu ediyoruz ki  aday adayı arkadaşlarımızın hepsi çok sevdiğimiz, gerçekten takdir ettiğimiz insanlar olacaklardır. Kendi mesleklerinde olsun, parti içinde olsun kendilerini ifade edebilmiş insanlardır. Kendilerini ispatlamışlardır. Bu anlamda bu aday adaylığı süreci oldukça zor bir dönemdir. Bu rakam üçte de kalabilir daha fazlada olabilir. Sayının çok olması bizim partimiz içinde bir zenginliktir. Halkın o partiden bir beklentisi olduğunun da göstergesi olur. Bizim beklentimiz çok adaylı bir seçim sürecinde memleketimiz için projelerin yarışacağı tam manasıyla güzel bir rekabet olacaktır. Fakat sonuç olarak aynı yolun yolcusuyuz. Bu rekabetten kim başarılı çıkarsa çıksın omuz omuza mücadele vereceğimizi biz şahsımız adına düşünüyoruz” İnşallah Kazananın NEVŞEHİR olmasını diliyoruz dediler.

 

Nevşehir’de Siyasi Partilerde hareketli saatler yaşanıyor.

Yaklaşan Yerel Seçimler öncesinde Siyasi partilerde Nevşehire Belediye Başkan adayı için çalışmalara başladı.Siyasi kulislerde bir çok partiden isimleri geçen bir çok değerli isimler var…

 

Mevcut Belediye Başkanı Sayın Hasan Ünver’in de Aday Adayı olacağı düşüncesiyle Nevşehir Belediye Başkanlığı için İsimleri zikredilen Aday adayları için partilerini dile getirmeden sizlerle ilk kez FİB Haber Farklılığı ile paylaşıyoruz…

Yücel Menekşe:

Bekir Ödemiş:

Mehmet Varol:

Rıdvan Köybaşı

Ahmet Belada:

Rasim Arı:

Salim Koşar:

Aşiret Dalcı:

Zafer İnanır:

Ersan Erkut:

Dr.Nuh Ali Ulukuş:

Av.Murat Aygün:

Av.Adnan Bilge:


Nejat Kulak:

Mustafa Açıkgöz:


İsmail Kemal Terzioğlu:

Hüseyin Yapar:

Dr.Fatih Yakut:

Av.İsmail Çevik:

Av.Yaşar Oğuz:

Av.Bülent Yumuş:


Adnan Dirikoç:

Ömer Ay:

Necdet Ada:

Ve Süpriz İsimlerde var?

                                   "Nevşehir'de Yerel Seçim Heyecanı Başladı..."

Ancak şu bir gerçek ki, 2013 Mart Yerel Seçimleri öncesinde şimdiye dek hiç olmadığı kadar çekişmeli bir süreçe tanık olacağız.

Siyasi Partiler Genel Merkez tarafından yürütülen Anketlerde yaptıkları kamuoyu araştırmaları ile vatandaşın düşüncelerini alacaklar, Temayül Yoklamları,Mülakatlar,Referans derken oldukça hareketli günler Belediye Başkan Aday Adaylarını bekliyor.

Öte yandan Nevşehir de diğer muhalif siyasi Partiler içinde MHP ve CHP ninde şimdiden parti kulislerinde Aday belirleme çalışmaları yürüttükleri ve önümüzdeki Yerel Seçimlere en makul bir isim üzerinde durdukları ifade ediliyor.

Fibhaber.com’un edindiği bilgiye göre,Önümüzdeki Yerel Seçimlerinde Nevşehir için çok renkli günler bizi bekliyor.Tüm Gelişmeleri sıcağı sıcağına Nevşehir'in sesi ve İnternet Gazetesi FİB Haber.Com da bulabilirsiniz.

Nevşehir’de Vatandaşın Başkan Adayı Kim?

Nevşehir de Belediye Başkanlığı için en çok hangi isimler konuşuluyor?

Nevşehir Yerel Seçimlerinde Aday Adayı Bolluğu yaşanacak?

Bizi izlemeye devam edin... 

Not:Nevşehir İlçe ve Belde Belediye Başkanlığı konusunda ilerleyen günlerde sizlerle siyasi partilerin çalışmaları ve kulislerde isimleri zikredilen aday adaylarınıda paylaşacağız.Bizden ayrılmayın…!