TBMM Başkanı Binali Yıldırım başkanlığındaki heyet ile birlikte bir dizi ziyaret için gittiği Özbekistan'dan dönen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, ayağının tozuyla Çorum'a gitti.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, yerel seçim çalışması kapsamında Çorum da, Ak Parti İl teşkilatı ve İlçe Başkanları ile görüştü.

Geçtiğimiz hafta Kırşehir, Kırıkkale ve Yozgat ziyaretlerinden sonra bugünde yerel seçimler kapsamında Çorum'a giden AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, burada AK Parti Çorum İl Teşkilatı ile istişarelerde bulundu.

Açıkgöz: "Biz birlikte güçlü bir Aileyiz..."

Yaklaşan yerel seçimler kapsamında Çorum iline giden AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Çorum İl Başkanlığımızda Genel Merkez Yerel Yönetimler çalışmalarımız kapsamında teşkilatımızla, ilçe başkanlarımızla istişare toplantılarımızı gerçekleştirerek; Çorumlu hemşerilerimizi de ziyaret ettik. “AK kadrolarımız milletimizin mutlu yarınları için çalışmaya devam ediyor” “Büyüyen, gelişen Çorum; güçlü Türkiye için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz." dedi.