Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabası AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısına ev sahipliği yapıyor.

AK Başkanlar Zirvesi Kapadokya'nın Merkezi Ortahisar'da...

AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısının 3.cüsü Ortahisar kasabasında başarılı bir organizasyonla yürütülüyor...

3 Gün sürecek olan bu önemli Zirve'de Kapadokya'nın Merkezi Ortahisar kasabası, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve Adana, Aksaray, Ankara, Hatay, Karaman, Kayseri, Kırşehir, Mersin, Nevşehir, Niğde, Osmaniye ve Yozgat’tan gelen 129 belediye başkanı, AK Parti İl Başkanları, belediye başkanları ve ilçe başkanları ile teşkilat mensuplarını ağırlıyor.

Ateş: "Ortahisar Türkiye'nin Davos'u Olacak"

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş yaptığı açıklamasında; "Başta AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki olmak üzere, 12 farklı şehirden gelen 129 belediye başkanımız ve teşkilat mensuplarımızı kasabamızda ağırlamaktan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

"Ortahisar’ı çok önemli bir turizm destinasyonu haline getireceğiz" diyen Başkan Ateş, Tüm hedef ve hayalimiz Ortahisar kasabasını Türkiye'nin Davos'u yapmak." dedi.