Nevşehirspor camiamıza Taraftarımıza duyrulur...  Nevşehirsporumuzun Maçlarında daha önceki uygulama ile Gazi stadına hepimizin bildiği Su alınmıyordu. Bu sıkıntılardan dolayı yani saha içine atılmasından dolayıdır geçen hafta bu konuyu bizzat Emniyet Müdürümüzü ziyaretimde dile getirip konuşmuştuk. Sayın Müdürümüzde gereken yerlerle görüşüp bu konuyu halledip tarafımıza bizzat bildirdi .
Artık sahaya girerken küçük Suyu getirip kapağını alarak stada girilecektir ,yani öyle içeri alınacaktır .

Fakat şunu özellikle ifade etmeliyimki, ben taraftarlarımıza güvenerek ,
sahaya hiç bir şekilde su pet şişe atmamak şartıyla güvence vererek Emniyet Müdürümüz Metin Kalayoğlu'na söz verdim . Bu iyiniyetlerin su istimal edilmemesini rica ediyorum.

Unutulmamalıdır ki, Sahaya atılacak her türlü cisim yeni spor yasası çerçevesinde değerlendirilerek, hem taraftarlarımız hemde Şampiyonluk yolundaki takımımız için ceza anlamı taşıyor.

Bunu herkes iyi düşünecek, aksi bir durum söz konusu olursa yani sahaya su pet şişe atılırsa eğer tekrar bu Su uygulaması kalkacaktır, suyla taraftar stadlara alınmıyacaktır. Bunun en büyük bedelini bizler yani genç kardeşlerimiz ödeyecektir. Bu konuda sizlerden ricamız elinizi vicdanınıza koymanızdır bu konuya özellikle dikkat etmemiz gereklidir bütün spor severlerimize özellikle duyurulur.