Ürgüp’lünün desteğini yeniden alarak Ürgüp Belediye Başkanlığına seçilen Fahri Yıldız, Belediye önünde düzenlenen törende konuştu, Yıldız hoca geçinenlere gönderme yaparak "Takke düştü kel göründü, artık o takkeyi takmana gerek kalmadı." dedi.

Yıldız konuşmasını şöyle sürdürdü; Aylardır olan biteni takip ediyorsunuz, Başbakanımız, genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, dik duran adam rekorunu bir daha kırdı, yeniden kırdı bugün sandıklar patladı. Hiç birisi, seçim listesinde oy pusulasında bende varım diyen hiç birisi Ak partinin ampulünü patlatamadı, tam tersi daha da parlattı.

"Hatta bizim temiz oylarımız arasındaki kirli oylarda temizlendi gitti. İnşallah bu temizlik böyle devam edecek.Bu hizmet böyle devam edecek, hizmetin önüne, insana hizmetin önüne taş koymak isteyen zihniyet, sabaha kadar başını iki elinin arasına koydu, Eyvah biz ne yaptık, bindiğimiz dalı kestik diye düşündü. Amaa kusura bakmasın o dal bir daha bir araya gelmez. Ama ak parti bu milletin bu yurdun bu milletin tüm güzelliklerini tekrar bir araya getirecek, iri olacak diri olacak bir olacak." şeklinde konuştu.

Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi burdada bizi yıkmaya çalıştılar, ama halkımız bu oyunu çok iyi gördü, Sandıkları bizi yeniden buraya çıkaracak şekilde doldurdu, hiç bir oyun tutmadı gerçekleri gören herkese teşekkür ediyorum.