Aylardır süren yerel seçim çalışmaları sonucunda 2. dönemi için vatandaşlardan vize alan Ak Parti adayı Fahri Yıldız, 5.347 oyla yeniden belediye başkanı seçildi.

Ürgüp sokaklarında yoğun bir katılımla araç konvoyu düzenleyen partililer ardından Belediye garajı yanında bulunan seçim ofisine geldi.

Sivritaş mahallesindeki seçim irtibat ofisinde toplanan partililerin omzunda balkona çıkan belediye başkanı Fahri Yıldız, 2. dönem için lafa değil icraata bakan, kendilerini ve ekibini destekleyen herkese çok teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın başını öne eğecek hiç bir işe imza atmadıklarını, bunun vatandaşlar tarafından görüldüğü için çok memnun olduğunu bu başarıda herkesin payı olduğunu ifade etti.

Pensilvanya’ya da gönderme yaparak çok çeşitli oyunlara girdiler ama olmadı, yazıklar olsun. Millet iradesine müdahale etmeye çalışan tüm güçlere yazıklar olsun. Bugün dimdik karşınızdayız, her türlü anti demokratik yapıyla mücadelemiz sürecek. Sandık dışında hiç bir güç bizi size hizmet etmekten alıkoyamaz. dedi.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Av. Murat Göktürk’de balkondan hemşehrilerini selamlayarak, iradelerine sahip çıktıkları ve hizmetleri gördükleri için kendilerine teşekkür ettiğini, her zaman belediye başkanı Fahri Yıldız’la birlikte büyük hizmetlere imza atmaya devam edeceklerini belirtti.

Ak Parti neferleri olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın çizgisinden sapmadan Ürgüp’ü 2023’e taşımaya gururla devam edeceklerini belirten Göktürk, vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı.