NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol, yaklaşık 2 haftadır sürdürdükleri ziyaretleri değerlendirirken, ziyaretler esnasında çok önemli öneri ve tavsiyeler aldıklarını, bu öneri ve tavsiyeleri de dikkate alarak projelere yön verdiklerini dile getirdi.

İl merkezindeki banka şubeleri, dershaneler ve bazı esnaflara yaptıkları ziyaretlerin son derece verimli geçtiğini, bu ziyaretler esnasında Vatandaşın belediyecilik hizmetleri konusunda şikayet ve önerilerini de öğrenme fırsatı elde ettiklerini kaydeden Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Merkez Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol, bu ziyaretlerin sonucunda oluşturacakları projelerle ortak aklı hakim kılmak istediklerine dikkat çekti.

Ziyaretler esnasında Vatandaşların en çok belediye hizmetlerinin şehrin belirli bölümlerine hizmet götürülürken, bazı bölgelerinin ihmal edildiği yönünde serzenişlerde bulunduğuna değinen Varol, “Ziyaretlerimiz son derece verimli geçiyor. Zira bu ziyaretlerimizde şehrimizin eksiklikleri, belediyecilik anlamında aksaklıklar ve Vatandaşımızın bire bir önerilerini öğrenme fırsatı buluyoruz. Bu görüşler doğrultusunda oluşturacağımız ve yön vereceğimiz projelerimizle birlikte Vatandaşımızın beklentilerine cevap verebileceğimiz kanaatindeyim. Amacımız ortak aklı ortaya çıkarmak olacak. İl merkezinde dikkat çeken sorunlardan olan ilin trafik sorunu, otopark sorunu, belediyecilik anlamında yaşanan aksaklıklar ve vatandaşın bu sorunların çözümü adına yaptıkları önerilerin her birini dikkatle ele alacağız. Bu doğrultuda yol haritamızı da oluşturuyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında Vatandaşımızın şehrin bazı bölgelerine belediye hizmetlerinin götürülmediği yönünde ciddi eleştirileri ve serzenişlerine şahit olduk. Belediye Hizmetlerinin dengeli bir şekilde dağıtılmadığı ve özellikle kentsel dönüşümle ilgili olarak şehrin büyük bir bölümüne hizmetlerin götürülmediğinden Vatandaş dertli. Sorunların tespit edilmesi manasında ziyaretlerimizi çok yararlı görüyorum. Allahın izniyle neticede başarılı olacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.