Başbakan'a yazdığı şiir tıklanma rekoru kırdı...

 Yozgatlı Eyüp Özer’in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yazdığı ve kendi üslubuyla okuduğu ’Yozgatlı Eyüp Emmiden Şiir’ isimli şiiri, sosyal paylaşım sitelerinde tıklanma rekoru kırıyor. Eyüp Özer, her zaman değil ama ihtiyaç duyduğunda ve duygulandığında şiir yazdığını belirterek, Başbakanı çok sevdiğini ve yaptığı çalışmaları şiirle anlatmaya çalıştığını söyledi.


Yozgatlı 65 yaşındaki Eyüp Özer’in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yazdığı şiir, sosyal paylaşım sitelerinde tıklanma rekoru kırıyor.

DUYGULARINI ŞİİRLE ANLATIYOR
Yozgatlı Eyüp Özer’in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yazdığı ve kendi üslubuyla okuduğu 'Yozgatlı Eyüp Emmiden Şiir' isimli şiiri, sosyal paylaşım sitelerinde tıklanma rekoru kırıyor. Eyüp Özer, her zaman değil ama ihtiyaç duyduğunda ve duygulandığında şiir yazdığını belirterek, Başbakanı çok sevdiğini ve yaptığı çalışmaları şiirle anlatmaya çalıştığını söyledi. 
"TÜRKİYE DİMDİK AYAKTA"
Özer, “Doğru bildiğim konularda şiir yazarım. Başbakanın yaptıklarını anlattım, abartarak bir şey söylemedim, inkar edilecek, yalan denilecek bir şey yok. Ben burada etkilendim, ben bir köylü vatandaşım, ilkokul mezunuyum. Ben bu vaziyetteyken bakıyorum dünya krize girmiş. Daha önce Almanya’ya giderken can atıyorlardı, şimdi Almanya Türkiye’ye geliyor, Yunanistan adaları satmaya çıkmış, dünya krize girmişken Türkiye dimdik ayakta" diye konuştu.
"BAŞBAKANI SEVİYORUM"
"Ben Yozgat’ın göç verdiğini görüyorum. Yozgat küçülüyor" diyen Özer şöyle dedi: "Benim milletvekillerimize sitemim var. Bugün üç bakanımız var, ben bakanlarımızdan hizmet istiyorum memleketimize. Karşıdaki adamlar hizmeti durduruyorlar. Adam Ankara’da yolu gece yapıyor, adam havaalanı yapacak, köprü yapacak, baraj yapacak mani oluyorlar. Ben muhalefet derken yapılan işlere muhalefet edenlere diyorum. Bu vaziyetteyken etkilendim, ben de Tayyip bey’in yaptıklarını anlattım. Başbakanı seviyorum, babamın oğlu değil ama babamın oğlu gibi seviyorum, Türkiye’ye yararlı olduğu için seviyorum.”
ŞİİRİ İNTERNETE DÜŞTÜ
Şiirinin internete düşmesinden sonra kendisini arayanlar olduğunu belirten Özer, “Şiire yapılan yorumlarda bazıları tebrik ederken bazıları da eleştirmiş. Onlar tamamen kendi görüşleridir. Başbakanımız Cumartesi günü Yozgat’a gelecek. Ben de gideceğim, isterlerse orada da bu şiiri okurum” diye konuştu.