7 Haziran'da yapılacak Milletvekili Genel Seçimi öncesinde gözler Ak Parti’nin üzerinde olacak. Nevşehir kamuoyunda güçlü isim konusunda farklı yorumlar yapılırken, yapılan değerlendirmelerde Yücel Menekşe isminin ön plana çıktığı vurgulanıyor.

Yücel Menekşe, Ak Parti’nin en güçlü aday adayı

Haziran ayında yapılacak olan Genel seçimler öncesinde muhalefetin en fazla çekindiği isim olarak kulislerde adından sıkça söz ettiren Menekşe'nin siyasi tecrübesi, Yerel Yönetimdeki üstün bilgisi ve Ak Parti kurucuları arasında yer almasının büyük avantaj olduğu belirtiliyor.

Sadece Milletvekilliği süresi içerisinde değil aday adaylık dönemi öncesinde de varlığını hissettiren kamuoyunda taraflı tarafsız herkesimin büyük sevgi ve saygınlığını kazanarak Nevşehir'in bir çok sorununa parmak basan ve sürekli halk ile iç içe olan Menekşe'nin aday olması yönünde Ak Parti içerisinde yoğun bir destek olduğu sızan haberler arasında.

 

“HİZMET NOKTASINDA GÖREVDEN KAÇMAM”

 Bu arada aday adaylığı konusunda ısrarlı sorularımızı yanıtsız bırakan Menekşe, halkın ve Ak Parti genel merkezinin ismi üzerinde görev tevdi edildiğinde Nevşehir’e hizmetine bu görevle kaldığı yerden devam edeceğini söyledi. Her zaman Nevşehir ve Nevşehirlinin yanında olduğunu ifade eden Menekşe, bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğini vurguladı. Yücel Menekşe, AK Partinin kuruluşundan bugüne hep yanında olduğunu hatırlatarak, " Bu güne kadar farklı görevlerle partimin ve Nevşehirli hemşerilerimizin hizmetinde oldum. Gerek Belediye Meclis Üyeliği gerekse Belediye Başkan Vekilliği  görevlerinde küçük büyük  demeden elimizden geldiğince Nevşehir'in ve hemşerilerimizin tüm sorunlarını çözmeye çalıştım. Eğer bu görev bize tevdi edilirde Milletvekili seçilirsem Halkımızın bize verdiği bu emaneti en iyi şekilde korumaya ve hizmet anlayışı içinde ilimize yeni değerler kazandırmaya çaba göstereceğim" ifadelerini kullandı.

GÜÇLÜ NEVŞEHİR İÇİN ADAY ADAYI OLDUM

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yücel Menekşe, “Esnaf, tüccar, sivil toplum örgütleri ve sanayicilerimize bir köprü olarak Nevşehir'den Ankara’ya hizmete talibim” dedi. Menekşe, "Milletvekilliği için Aday adaylık kararını almamızda; aile, dost, arkadaş, tanıdık ve ilimizin kanaat önderleri ile yaptığımız istişareler ve kendilerinin teşvikleri bizim için önemli etken olmuştur. Nevşehir'de doğan ve 50 yıllık ömrünü Nevşehir'de geçiren bir kardeşiniz olarak hizmetlerimi, 'Yeni Türkiye yolunda güçlü Nevşehir' için bu heyecanla siyasette varım" diye konuştu.

Menekşe, "Nevşehir'imizin temel sorunları arasında turizm, Üniversite, sanayi, tarım, hayvancılık ve ticaret hizmetlerinin hayata geçirilmesiyle çözmeye çalışacağız. Nevşehir'imizin sorunlarını çözmek için desteğinizi bekliyorum" dedi.

 Menekşe, 7 Haziran Genel Seçimleri Yeni Türkiye'nin kazanımları noktasında bir Milat olduğunu hatırlatarak bu yolda Durmak Yok Yola Devam diyerek yarınlarımız ve güçlü bir Türkiye için, Birlik , beraberlik, kardeşlik için , Barış için, Sevgi dolu kalplerin yeşermesi için İstikrar için, ötekileştiren değil, birleştiren kucaklayan bir zihniyetin temsilcileri olarak bütün halkımızın dua ve desteklerini bekliyoruz dedi.

Her türlü sorunların çözümü için çalışacağımı da herkesin bilmesini istiyorum diyen Menekşe, Ülkemize ve ilimize hizmet etmek için, huzurlu bir Nevşehir için, kalbinize güneşi asmak için, Nevşehir'in birleştirici gücü olarak  Adalet ve Kalkınma Partisi  Nevşehir Milletvekili aday adayı olarak bugüne kadar gösterilen tüm destek ve teveccühler için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.” diyerek sözlerine son verdi.