Nevşehir’de yıllardır siyasetin aranan yüzlerinden bir tanesi olan AK Partili Yücel Menekşe Haziran 2015 seçimlerinde AK Parti den milletvekili aday adaylığı için belediye meclis üyeliğinden istifa etti... Menekşe , Memleketime TBMM’de hizmete devam etmek için meclis üyeliğinden istifa etmiş bulunuyorum Desteğini esirgemeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ederim” dedi.

Nevşehir’de yıllardır siyasetin aranan yüzlerinden bir tanesi olan AK Partili Yücel Menekşe Haziran 2015 seçimlerinde AK Parti den milletvekili aday adaylığı için Nevşehir Belediye meclis üyeliğinden istifa etti. Menekşe aynı zamanda üyesi bulunduğu Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyeliğinden de istifasını verdi.


AK Parti’den üç dönemdir Nevşehir Belediyesi meclis üyesi seçilen ve iki dönemde Nevşehir Belediye Başkan Vekilliği görevinde bulunan Yücel Menekşe’nin Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerde aday adaylığı Nevşehir kamuoyunda uzun süredir konuşuluyordu.

FİB Haber Merkezi olarak şuan Ankara da bulunan Yücel Menekşe ile görüştük. www.fibhaber.com a yapmış olduğu açıklamasında Kuruluşundan bugüne üyesi bulunduğum ve davasına inanadığım partim AK Partiden 7 Haziran Genel seçimlerinde Memleketim Nevşehir'e Hizmet edebilmek adına Milletvekilliği Aday adalığı için üyesi bulunduğum 
Türkiye Belediyeler Birliği Meclis üyeliği ve Nevşehir Belediye meclis üyeliği görevlerinden istifa etmiş bulunuyorum. Desteğini esirgemeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ederim. Hayırlısı olsun. Rabbim utandırmasın dedi. 


 
Nevşehir’de 12 yıldır aktif siyasetin içerisinde yer alan Yücel Menekşe özellikle Nevşehir’de bugüne kadar adeta bir köprü görevinde bulunması ve siyasette dik duruşu Nevşehir kamu oyunda taraflı tarafsız her kesimin büyük takdiri topladı. Bugünler de ise AK Parti Nevşehir Milletvekilliği aday adaylığı için birçok yerde ismi ilk sıralarda geçen Menekşe’nin Ankara dönüşü yapacağı basın toplantısında AK Partiden Aday adaylığını açıklaması bekleniyor.