Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir 2. Sıra Milletvekili Adayı Sait Yüksel Kozaklı Pazar yerinde esnafları ziyaret etti.

MHP Nevşehir 2. Sıra Milletvekili Adayı Sait Yüksel seçim çalışmalarına Kozaklı ilçesinde devam etti. Yüksel, Kozaklı Pazar esnaflarını ziyaret ederek burada Pazar esnaflarının sıkıntılarını dinlerken 7 Haziran seçimlerinde MHP’ye desteklerini istedi.

MHP Nevşehir 2. Sıra Milletvekili Adayı Sait Yüksel partisine olan ilgisinden sonra derece mutlu olduğunu kaydederken Kozaklı MHP ile birlikte iktidara yürüyor dedi. Yüksel, ‘’ 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde esnaflarımızı, köylerimizi ve çiftçilerimizi ziyaret ediyoruz. Görüyoruz ki esnafımız, çiftçimiz, köylümüz kan ağlıyor. Çiftçimize, köylümüze, esnafımıza destek olmak için çıkmış olduğumuz bu kutsal yolda Kozaklı halkımız, esnafımız bizlere büyük destek oluyorlar. Kozaklı ilçemiz bizimle birlikte iktidara yürüyor. Allah’ın izni ile 7 Haziran akşamında Kozaklı ilçemiz MHP’nin iktidarını tüm Türkiye’ye müjdeleyecektir’’ şeklinde konuştu.