1 Kasım 2015 Erken seçimler öncesinde Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) aday adaylığını açıklayan ilk isim Sait Yüksel oldu. 7 Haziran'da yapılan genel seçimde 2’inci sıradan milletvekili adayı olan Yüksel bu dönem de aday olmak için hazırlık yapıyor.

MHP’den Aday Adaylığını Açıkladı ...

Nevşehir'in İhracaatçı değerli iş adamı Sait Yüksel, www.fibhaber.com 'a yaptığı özel açıklamasında Partimiz bize ne, nerde, ne şekilde görev verirse versin benim için baş tacıdır. Davasına inandığım Partimizin vereceği tüm görev bizim için büyük onurdur , 
partimize hizmet etmeye hazırız dedi.

Sait Yüksel Yaptığı açıklamasında; ‘’ 1969 yılında Allah’a şükürler olsun ki Türk ve Müslüman Ailenin çocuğu olarak ve her zaman söylemekten gurur duyduğum bir Nevşehirli olarak dünyaya geldim. İlk ve orta öğretimimi kaplıcalar diyarı Kozaklı ‘da, lise öğrenimimi Kayseri Ticaret Lisesinde 1986 yılında tamamlayarak üniversite eğitimi için Afyonkarahisar yolu gözükmüş çok şükür 4 yıllık maliye eğitimimi tamamlayarak devamında serbest muhasebecilik belgesini de alarak Kozaklı ’da ticaret hayatına başladım .

24 yıllık ticari hayatımın içerisinde esnafın, sanayicinin, memurun, emeklinin ve Türk kadınının neler yaşadığını tecrübe eden biri olarak ülkemin yol ayrımına geldiğini düşündüğüm ya tamam ya devam noktasında olduğumuz bugünlerde insanın doğduğu topraklara vefa borcunu ödemenin, taşını altına elimizi değil gövdemizi koymanın zamanının geldiği, otobandan son çıkışın olduğunu görerek 26. Dönem Milletvekilliği için davasına gönül verdiğim, bir neferi olmaktan şeref duyduğum partim Milliyetçi Hareket Partisinden Nevşehir Milletvekilliği için aday adayı oluyorum.

Teşkilatta esas olan görev alınmaz verilir, düsturuyla partim ve teşkilatlarımız bu aşamada nerede ve nasıl bir görev verirse versin, her zaman emirlerinde olacağımı, İl Başkanım, İlçe Başkanlarım ,Kadın Kollarımız ve Gençlik Kolalrımızla birlikte bu şerefli davanın bir neferi olmaktan gurur duyuyorum dedi.’’

Sait Yüksel'in Pazar günü Resmi başvurusunu yapması bekleniyor.


SAİT YÜKSEL BİYOGRAFİSİ

Sait Yüksel
Doğum Yeri : Nevşehir /
Doğum Tarihi : 1.1.1969 - 0.0.0

1969 Nevşehir Kozaklı ilçe doğumlu olup ilk ve orta okul Kozaklı Lise öğrenimini Kayseri Ticaret lisesinde tamamladı. 

Daha sonra 1991 yılında Afyon İktisadi İdari Bilimler Maliye Bölümü bitirdi. Serbest Muhasebeci Belgesi aldı. 

1994 Yılında Adana da askerlik görevini kısa dönemi yaptı. Askerlik sonrası Kozaklı da Ticaret hayatına atıldı. 

21 yıldır Kozaklı da Ticari hayatını sürdüren Yüksel, İpek Un Sanayi Tic.Litd.Şti de Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdürüyor. 

Hala hazırda Nevşehir in İhracaat kaleminde birinci sırasında yer alan firmanın da sahibi... 

Evli ve 4 çocuk babası Orta düzeyde Fransızca bilmektedir.