İşçi Partisi Nevşehir İl Başkanı Mustafa Soner Menekşe, İşçi Partisinin 2014 yılı Mart ayında yapılacak Yerel Yönetimler Seçimleri’ne katılmaya hazır olduğunu ve büyük başarılar kazanacaklarını belirten Mustafa Soner Menekşe, “Yükselen halk hareketi, devrimci yükseliş sandıklara da yansıyacaktır. Milletimiz, İşçi Partili Belediye Başkanlarının yöneteceği örnek belediyeleri görecektir” dedi.

Belediye Başkanı aday adaylıkları için başvuruları kabul etmeye başladıklarını söyleyen Menekşe İşçi Partisi’nde adaylık ödentisi alınmadığını da açıkladı.

İşçi Partisi’nin, Türkiye’nin her yerinde yerel seçimlere, milli güçleri birleştirerek katılacağını söyleyen Menekşe “Belediyelerimizi AKP’den ve Bölücülükten kurtarmak ertelenemez görevdir. Bunun için Milletin bütün güçlerini birleştirmek önemlidir. Her yerde şantiye ve rantiyeye dönen mekânları kurtarmak ve yerleşim yerlerine nefes aldırmak ilk hedefimiz olacaktır. Belediyeleri asli görevleri olan halka hizmet kapıları yapmak, makam kapılarını sonuna kadar açmak istiyoruz. Nevşehir Belediyesi her şeyi ile şeffaf bir Belediye olacak ve ilimiz tekrar tarihi yapılarına kavuşturulacaktır. Partimizden aday olacak kişiler, halkçı, gelecek yüzyılı hedefleyen bakış açıları geliştirerek; bunları projelendirecekler ve altyapılarını hazırlayacaklardır. Partimizden belediye başkan adayı olmak isteyen Tüm yurttaşlarımıza; samimi ve ciddi olmak kaydıyla kapımızı sonuna kadar açıyor ve tüm adaylara girecekleri mücadelede başarılar diliyoruz” dedi.