NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de 19 Eylül Cumartesi günü yapılması planlanan Bayrağa ve Şehitlerimize saygı yürüyüşüne Saadet Partisi İl Teşkilatı da destek verecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, Nevşehir’deki sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenecek olan Bayrağa ve Şehitlerimize saygı yürüyüşüne parti olarak destek sağlayacaklarını söyledi.

Bazı kesimlerin bu tür yürüyüşlere Saadet Partisinin destek vermediği yada uzak kaldığı yönündeki eleştirilere asla katılmadığını da dile getiren İl Başkanı Ali Doğan Simit, “Partimizin bu memleketin değerlerine ne kadar saygılı ve o değerlere ne kadar sahip çıktığını bu memlekette yaşayan herkes iyi bilir. Ancak bazı kesimlerin partimizin özellikle konu şehit ve bayrak olduğunda bu tür etkinliklere uzak kaldığını ya da katılım sağlamadığını söylemelerine doğrusu bir anlam veremiyoruz. İlimizde 19 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek olan yürüyüşe Saadet Partisi İl teşkilatı olarak bizlerde elimizden geldiği kadarıyla destek vereceğiz ve katılacağız” dedi.