AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir il ve ilçelerindeki ziraat odası başkanları ile bir araya geldi.

Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Mahmut Çalışkaner başkanlığındaki heyet Açıkgöz'ü makamında ziyaret edip yeni dönemde Nevşehir tarımını ve sorunlarını konuştu.

Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Mahmut Çalışkaner ;"Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz'ü Nevşehir Ziraat odaları il koordinasyonu olarak makamında ziyaret ettik. Hazıran ayı içerisinde meydana gelen sel ve doludan zarar gören 3000 çiftçimiz ve 200 bin dönüm arazi hasar görmüştür. Üzerinde çalıştığımız hasar dosyasını kendisine verdik . Çiftçilerimize yardım konusunda her türlü gayreti göstereceğini ve her zaman çiftçilerimizin hizmetinde olacakları söyleyerek hemen girişimlerde bulundu . Kendisine bize gösterdiği tevazudan ve ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz; "Nevşehir ilçelerimizdeki Ziraat Odası Başkanlarımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum.‬ ‪“Tarım ve turizm kenti Nevşehir’imizi birlikte kalkındırmanın gayreti içerisindeyiz. Tarım faaliyetlerimizin kalitesini ve çiftçilerimizin kazancını artırmak için hep birlikte çalışıyoruz.”‬ dedi.