Nevşehir 1.amatör lig play off final maçında Çat Gençlikspor rakibi Suvermez Kalesporu 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu.
Gazi stadyumunda oynanan play off final maçında Çat Gençlikspor ile Suvemez Kalespor karşı karşıya geldi. Müsabakayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Muzaffer Leblebici, ASKF Başkanı Mustafa Avcı, Futbol İl temsilcisi Tolga Karaca ve yaklaşık 600 kadar taraftar takip etti. Play off final müsabakasının ilk yarısı golsüz sona ererken Çat Gençlikspor maçın 57.dakikasında Muhsin Özdemir’in kaydettiği gol ile 1-0 öne geçti. Maçın 82.dakikasında Suvermez Kalesporlu oyuncu Enes kırmızı kart ile oyundan atılırken 90.dakikada Çat Gençlikspor Ahmet’in kaydettiği gol ile maçı 2-0 kazandı.
Gazi stadyumunda oynanan final maçının ardından AK Parti Çat Gençlikspora madalyalarını ve şampiyonluk kupasını AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz tarafından verildi.
Nevşehir 1.amatör lig 2016-2017 futbol sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Çat Gençlikspor 2017-2018 futbol sezonunda Nevşehir’i temsil edecek takımın belirleneceği maçta 14 Nisan Cuma günü Gazi Stadyumunda Nevşehirspor ile karşılaşacak.