Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü 2. lig Bayan Basketbol Takımı, Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda antrenmanlara başladı.

Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde kurulan ve her biri profesyonel liglerde oynamış oyunculardan oluşan Nevşehir Üniversitesi 2. Lig Bayan Basketbol Takımı yaklaşan sezon öncesi kampa girdi.

Yeni sezona iddialı olarak hazırlanan ve hedeflerinin sadece başarı olduğunu söyleyen Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Antrenörü Mustafa Yarılı, “2. Lig Bayan Basketbol Takımımızı yaklaşan sezon öncesi kampa alarak çalışmalarımıza başladık. Şimdilik hedefimiz yaklaşan sezona en iyi şekilde hazırlanarak iyi dereceler elde etmek olacak” dedi.

Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın ise bütün amaçlarının Nevşehir’in spor alanında adını ulusal ve uluslararası düzeyde duyurmak, Nevşehir’de sportif, kültürel ve kulüpleşmeyi sağlamak olduğunu söyledi.

Bayan Basket Takımını Nevşehir’e kazandıran Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’a teşekkür eden Antrenör Yaralı ve Başkan Taşğın, “Son yıllarda Nevşehir’in adını sporda duyurmak adına yapılan en önemli çalışmalardan birini bugün bu takımı oluşturarak Nevşehir Üniversitesi yaptı. Bu takımı Nevşehir’e kazandıran, tüm spor dallarında olduğu gibi bizler içinde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç olmak üzere tüm yönetimine teşekkür ediyoruz. İnşallah bu takımımızla büyük başarılara imza atarak Nevşehir ve üniversitemizin adını sporda da duyuracağız” dediler.