NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Spor’un bu sezon BAL Liginden çıkıp 3. Lige yükselmesi konusunda ilin Protokolü de son haftalarda önemli bir destek göstermeyi sürdürüyor.

Futbola olan ilgileriyle tanınan Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider’in yanı sıra hafta sonunda protokol epey kalabalıktı.

Gazi stadyumunda oynanan Kazan Belediye Spor maçında ekibimizi yalnız bırakmayan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici ile Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli takımı protokol tribününden destekleyen isimler arasındaydı.

Her ne kadar galibiyet temennisiyle maça gelen Milletvekilleri ve başkanlar umduklarını bulamasalar da takımın bu sezon Nevşehir Spor’un bu sezon ligde özlenen ve istenen başarıyı elde edeceğine olan inançlarını bizzat maça gelerek gösterdiler. Maç sonunda taraftarın çağrısını da kırmayan Protokol mensupları Genç Meterisliler Taraftar grubunu de selamlamayı unutmadı.