NEVŞEHİR(MHA) Sizin hiç dikkatinizi çekti mi bilemeyiz ama Nevşehir’de ne yazık ki futbola olan ilgi ya artmıyor, ya da hep aynı düzeyde kalıyor. Bunun en çarpıcı göstergesi ise 95 bin nüfusa ulaşan İl Merkezinde oynanan lig maçlarına hala bir tribün taraftardan başkası gelmiyor.

Son dört sezondur Nevşehir’i Bölgesel Amatör futbol liginde temsil eden, İlimizin 3. Lige yükselmesi için önemli bir mücadele sergileyen Nevşehir Spor GK Yönetiminin bu durum hiç mi dikkatini çekmiyor acaba?.

Takımızın 2. Ve 3. Ligde temsil edildiği yıllarda açık tribünlerde bile yer bulanamazken gelinen noktada sadece kapalı tribünü dolduracak kadar taraftarın müsabakalarda takımı desteklemesi karşısında Kulüp yönetiminin herhangi bir çalışma içerisine girmediği de ortada.

Genç Meterisliler Taraftar grubu da olmasa Kırmızı Beyazlı takıma destek verecek, müsabakalarında alkışlarıyla, Sloganlarıyla eşlik etmese taraftarın varlığından bile bahsetmek mümkün olmayacak.

Bu durumda gösteriyor ki, Nevşehir’de futbola olan ilgi belirli bir kemsin ilgisinden öte değil. Nevşehir Spora gönül veren, yürekten destekleyen ancak müsabakalara bizzat gelip takımını destekleyen taraftar sayısının artırılması konusunda, halkın futbola ilgisinin yeniden çekilmesi aşamasında kulüp yönetiminin ne yaptığı merak konusu.