TFF 3.Lig 1.Grupta ilk yarıyı lider kapayan Nevşehir Belediyespor Fatsa Belediyespor'un golcüsü Abuzer Gaffar Toplu'yu renklerine bağladı.

Kulüp sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; "Şampiyonluk  yolunda hedefe ulaşmak için Nevşehir Belediyespor güç kazanmaya devam ediyor. Fatsa Belediyespor'dan Forvet Abuzer Gaffar Toplu ile sözleşme imzalamış bulunmaktayız. Nevşehir Belediyespor'a hoş geldin Abuzer Gaffar..."

ABUZER GAFFAR TOPLU KİMDİR?

En son Fatsa Belediyespor'un formasını giyen Abuzer, 1991 Adıyaman-Kahta doğumlu. Futbola 2005’te Kahta Gençlerbirliği’nde başlayan Abuzer, 2006’da Çanakkale Dardanelspor’da profesyonel oldu. Gölcü futbolcu, Dardanelspor’dan sonra Kırklarelispor, Belediye Bingölspor, Gümüşhanespor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Maltepespor, Gölcükspor ve Darıca Gençlerbirliği’nde oynadı. Çorumspor ve ve son olarakta Fatsaspor forması giyen yıldız golcü oyuncu artık Nevşehir Belediyespor'un başarısı için formasını terletecek. Eski Nevşehirsporlu Teknik Direktör Yusuf Tokuş’un Gölcükspor’dan öğrencisi olan Abuzer, profesyonel futbolculuk kariyerinde 3.Lig’de 160 maçta 48 gol, Ziraat Türkiye Kupası’nda 11 maçta 2 gol atarken, 2.Lig’de 1, TFF 1.Lig’de ise 4 maça çıktı.

Haber: Mustafa Ferveren