Nevşehir 1. Amatör A Grubunda mücadele eden grup 2. Acıgölspor, ligin 11. haftasında, namağlup lider Suvermez Kale Spor’u kendi sahasında ağırladı. Karşılaşmayı 3-2 kazanan Acıgöl Spor, Suvermeze 1. amatör de ki ilk yenilgisini tattırmş oldu. Arada ki puan farkı 5 e indi.

Acıgöl Spor karşılaşmaya karşılaşmaya; 1-Fatih BAHÇE , 3-Aykut EFE , 4-Kenan BAYKAPTAN , 7- M.Ali DOĞAN , 8- Yasin KOCA , 9-Mustafa KAYA, 10-Ali DEMİRÖZ, 11-Mustafa SALTOĞLU onbir’i ile çıktı.

Maçın 25. dakikasında ceza sahası içinde Mustafa SALTOĞLU rakip futbolcunun müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Mustafa KAYA, Acıgöl Sporu 1-0 öne geçirdi.

Maçın 35. dakikasında sağ kanattan Ali DEMİRÖZ’ün ortasını savunma uzaklaştırmaya çalıştı. Dönen topu kontrol eden M.Ali DOĞAN yaklaşık 25 metreden topu ağlara yolladı. Bu golle Acıgöl Spor skoru 2-0 yaptı.

İlk Yarı Acıgöl Sporun 2-0 lık üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın 58. dakikasında Suvermez Kale Spor’ın kullandığı duran topta, Ali DEMİRÖZ topa eliyle müdahale edince maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı gole çeviren Suvermez fakı 1′ e indirdi. (2-1)

Bu golden 10 dakika sonra taç çizgisi yakınlarında bir duran top daha kazanan Suvermez Kale Spor, bir duran toptan daha golü buldu ve maçta skor eşitlendi 2-2. Bu golden sonra ilginç bir olay yaşandı. Maçın hakemi Acıgöl Spor’lu futbolcu Ali DEMİRÖZ’ü, kendisini protesti amaçlı alkışladığını söyleyerek 2. sarı karttan kırmızı kart verdi. Fakat itirazlardan sonra yardımcı hakemle görüşüp kırmızı kartı iptal ettirdi.

Maçın 84. Dakikasıda, Mustafa KAYA sağ kanattan aldığı topu ara pasıyla Ali DEMİRÖZ’e aktardı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Ali topu kalecinin yanından ağlara yolladı. Ve Acıgöl Spor yeniden öne geçti 3-2.

Yediği golden sonra tüm hatlarıyla rakip alana yerleşen Suevermez, bir çok ataklar geliştirdi. Maçın 90+2. dakikasında kaleciyle karşı karşıya kalan Mustafa Polat’ın şutunda, Acıgöl Sporun 16 yaşında ki sahanın en küçüğü olan Fatih BAHÇE, müthiş bir hamleyle topu çelmeyi başardı ve bi nevi 3 puanı kurtarmış oldu.

Maç Acıgöl Spor’un 3-2 üstünlüğüyle sona ererken, Suvermez ilk yenilgisini aldı. Bu sonucun ardında iki takım arasında ki puan farkı 5 e düştü. 1. Amatör A Grubunda Suvermez Kale Spor, gruptan 1. olarak çıkmayı, Acıgöl Spor 2. olarak çıkmayı garantilemişti.

1. Amatör A Grubunda Acıgöl Spor, son maçını Kaymaklı Spor ile deplasmanda oynayacak.

Apak Acıgolspor Mac sonunda yönetimle beraber futbolcular  yemek de  bulustu..Yemekde  apak genel müdürü Tülay ASLAN,

basin danismani İsmail ÇAVUSOGLU,spor sorumlusu Necmi ASLAN futbol sorumlusu Kenan KÖKSAL  ve  teknik heyet  ve  futbolcularla biraraya geldi.. Genel müdür TÜLAY ASLAN  yapmıs oldugu acıklamada  centilmen bir yıl gecirdikleri icin  tüm futbolcuları kutladı..Basarılı bir  yıl gecirdigini  dile getiren  futbol sorumlusu Kenan KÖKSAL da su ana kadar futbolun  tüm kulvarlarına katıldıgını dile  getirdi..