Türkiye'nin, EURO 2016'da Hırvatistan'la karşılaşacağı ilk maç öncesi Türk taraftarlar, mücadelenin oynanacağı Fransa'nın Paris kentindeki Parc des Princes'e akın etti. Kırmızı Beyazlı ay yıldızlı Milli takımımızı TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile birlikte izledi.

Stat yakınındaki metro durakları ve stat çevresinde bir araya gelen taraftarlar, büyük bir Türk bayrağı açarak A Milli Takıma tezahüratta bulundu ve "Haydi Türkiye","Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganları attı.
 
Maçı Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile birlikte izleyen TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,  "Milli Takımımızı Paris' te yalnız bırakmadık. Ay Yıldızlı Türkiye Milli takımımıza destek olmak için ‪EURO2016‬ 'dayız. Türk milleti olarak hangi takımı desteklersek destekleyelim birbirimize çok bağlıyız. Bununla gurur duyuyoruz. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, hangi takım olursa olsun bugün tek bir gerçek var, o da Türkiye’dir. Birlikte, takımımıza destek olup, kardeşçe maçımızı izleyeceğiz." ifadelerini kullandı.
Açıkgöz, Konu Türkiye olduğunda gerisi teferruattır, gerek Türkiye'den gelen vatandaşlarımız gerekse gurbetçi vatandaşlarımızla birlikte Avrupa'nın göbeğinde tek yumruk olduk. El aleme bir Sportif karşılaşmada dahi olsa nasıl kenetlendiğimizi Bir olduğumuzu diri olduğumuzu gösterdik. Bu vesile İle EURO2016‬ 'da Milli takımımıza başarılar diliyorum dedi.