AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta maçında Kadir Has stadında oynanan Kayserispor-Kasımpaşa lig maçını izledi.

Milletvekili Açıkgöz, Maç öncesi yaptığı açıklamasında, "Kardeş şehrimizin güzide takımı Kayserisporumuz’a desteğimiz her daim devam edecek. AK Parti Kayseri İl Kongremiz öncesi Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki ile tribündeyiz, Bugünkü Kasımpaşa maçında Kayserispor FK’a başarılar diliyorum" dedi.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz ve Bakan Özhaseki, protokol eşliğinde stada girerek, maçı locadan birlikte takip ettiler. İlk yarıda 1-0 mağlubiyetten 3-2 galibiyete ulaşan Sarı-Kırmızı ekibin bu önemli galibiyeti sonrası Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'yi ilk kutlayan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz oldu. 

Yarında Nevşehirspor'un şampiyonluk yolunda oynayacağı Yozgatspor maçının olduğunu dile getiren Milletvekili Açıkgöz, 3.lig yolunda bu zorlu karşılaşma ile ilgili koyu bir sohbet gerçekleştirdiler. Bakan Özhaseki, Nevşehirspor'a başarılar diledi.

Karşılaşma sonunda Kasımpaşa'yı ​3-2 ile mağlup etmeyi başaran Kayserispor bu sonuçla Avrupa kupaları iddiasını sürdürdü.