Nevşehirspor kulübü tarafından gelen talep üzerine, Sporcuların konaklaması, malzemelerin konulması ve sporcular tarafından kullanılması için tahsis edilen otelin anahtarı Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz tarafından, Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici'ye teslim edildi.

 “Açıkgöz, Nevşehirspor İçin Ürgüp te yer tahsis etti”

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün destekleriyle sağlanan tesis bugün itibariyle Nevşehirspor'un hizmetinde kullanılmak üzere kulübe tahsis edildi.  

Kısa vadede acil çözüme kavuşması gereken bu sorunun çözümüne ilişkin Yer tahsisinin geçici bir süre olduğunun altını çizen Açıkgöz; “Ürgüp'te ki bir oteli,  geçici bir süre Nevşehirspor Kulübü’ne tahsis ettik. Hem Spora teşvik hemde kulübümüze sahip çıkma adına , yeni sezon öncesi Nevşehirspor’un burada bir enerji oluşturmasını temenni ediyorum. Ayrıca kulübümüzün ihtiyaç duyduğu sürekli kalıcı bir yerin sağlanarak, kulübümüze bir bina kazandırılması konusunda da ciddi çalışmalarımız sürüyor. Şimdi'den Nevşehirspor kulübümüze, şehrimize ve camiamıza hayırlı olmasını diliyor, kulübümüze yeni sezonda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Açıkgöz; "Kalıcı tesis çalışmalarımız sürüyor...!"


Kurduğu güçlü kadrosuyla yeni sezon öncesi tüm taraftarlarını heyecanlandıran Nevşehirspor'un, barınma konusunda yaşadığı mağduriyeti acil olarak gidermek için harekete geçen Milletvekili Açıkgöz, Ürgüp'teki bir oteli geçici olarak kulübe tesis etti, en kısa sürede de Nevşehirspor'a kalıcı bir bina kazandırılması ile ilgilide çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

Açıkgöz, Bundan sonrada tüm destek ve gayretleriyle Nevşehirspor'un yanında olacağını ifade etti.


Açıkgöz'den Nevşehirspor'a Sahiplenme Çağrısı

Milletvekili Açıkgöz, “Her şey ilgi, sevgi ve sahiplenmeyle olacak. Nevşehirli olan herkes, samimi olarak kulübünü sahiplenmelidir. Başarı ancak taraftarlarla, yönetici ve futbolcuların bütünlüğüyle ile olur” diyerek herkesi takımı sahiplenmeye davet etti.