AK Parti Nevşehir Milletvekili 27. Dönem adayı Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar Nevşehirspor Taraftar grubu ile sahur programında bir araya geldi. 

13 Yıl aradan sonra tekrar 3.Lige yükselen Nevşehirspor'da başkan ve yönetimin istifa etmesinin ardından yeni sezon öncesi yaşanacak gelişmeleri Nevşehirspor taraftar grubu üyeleriyle istişare ederek görüş alışverişinde bulundu. 

Toplantıda, Nevşehirspor’un tüm Nevşehir’in takımı olduğu ve birlik beraberlik içerisinde herkesin takıma sahip çıkması gerektiği vurgulandı. 

Nevşehirspor sahipsiz değildir...!

AK Parti Nevşehir Milletvekili 27. Dönem adayı Mustafa Açıkgöz," Öncelikle geçtiğimiz gün yaptıkları açıklama ile istifa ettiklerini açıklayan  fedakarca emek veren Kırmızı Beyazlı kulübumüzün başkanı Salih Dirikoç Başkanımıza ve yönetimimize gayretleri için teşekkür ediyorum. Aldıkları karara saygı duymakla beraber Nevşehirspor’umuz sahipsiz değildir ve hayat devam ediyor.  Bizim sevdamız Nevşehirspor’dur; Nevşehir’dir. İnşallah bu sezon 3.Ligde mücadele edecek olan takımımızı önümüzdeki süreçte güzel günler bekliyor " dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar: "Nevşehirspor Taraftar grubu ile sahur programı düzenleyerek Nevşehir için Nevşehir spor için istişarelerimizi gerçekleştiriyoruz. Herşey güzel olacak Vakit Nevşehir Vakti" dedi.