AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Yeni oluşan Nevşehirspor yönetimine destek mesajı yayınladı. Açıkgöz yaptığı açıklamada birlik ve baraberliğe vurgu yaparken, yeni kurulan Nevşehirspor yönetimine başarılar diledi.

"Bu Takım Hepimizin...!'"

“2011 yılından beri Nevşehirspor Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Sayın Necmi CANTEKİN Başkanımıza, Cantekin ailesi başta olmak üzere Nar Belediye Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Şehire kattıkları heyecan ve futbol seyri için teşekkür ederim; zor şartlarda bu görevi üstlendiklerine minnettarım.

Yine Nevşehirspor’ umuza bu güne kadar maddi manevi destek veren Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver ile birlikte özverili taraftarlarımıza, gönüldaşlarımıza, tüm hemşerilerimize ve kurumlarımıza da teşekkürü bir borç biliyorum.

Şehrimizin özlem duyduğu profesyonel ligde mücadele eden bir Nevşehirspor’ u oluşturmak için dün yaşanmışlıkları, küslükleri kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, dersler çıkartmalı, dünü değil yarını düşünerek; tek yumruk olmamız-kucaklaşmamız, birlik ve beraberlikle hareket etmemiz gerekiyor. Ayrıştırmalara ötekileştirmelere fırsat vermeden ortak hareket etmeliyiz zira Nar da bizim, Çat da, Kavak da bizim Hacı Bektaş da… Tüm köyleri, beldeleri ve merkeziyle birlikte 7 ilçesiyle bu şehrin çatısı olarak ortak noktamız Nevşehirspor’ umuzu bir an evvel nasıl profesyonel lige taşırız onun çalışmalarını yapmamız gerekiyor. Siyasetçi kimliğimle sporun her zaman içerisinde olan bir kişi olarak, Nevşehirspor’ un bu şehre önemli katkılar sağlayacağı düşüncesiyle 2016-2017 sezonunu önemsiyorum. Nevşehir ve Kapadokya bölgemizin tanıtımı, gençlerimizin spora teşvik edilmesi ve şehrin bütünleştirici unsurları gibi büyük önem arz eden Nevşehirspor konusunda topyekûn elimizi bu taşın altına koymamız gerekiyor. Biz üzerimize düşenleri dün olduğu gibi bugün de yarın da yapmaya hazırız. ‘Bu takım hepimizin.’ .

Nevşehirspor Olağan Genel Kurulunda kulüp başkanı olarak seçilen Sayın Muzaffer LEBLEBİCİ’ ye; birlik, beraberlik, başarı ve profesyonel lig hedefleriyle göreve gelen yeni yönetim kurulu üyelerimize başarılar diliyorum.” dedi.