Bölgesel Amatör Ligi 6.Grubun önemli maçında deplasmanda Pazar günü oynanacak olan Kayseri Hacılar maçı için Nevşehir’den takımına destek vermek için karşılaşmaya gitmek isteyen taraftarlarımıza AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz'den sevindiren müjdeli haber geldi.


Bölgesel Amatör Ligi’nde Şampiyonluk mücadelesi veren Nevşehirspor'un hafta sonunda Kayseri’de oynacak Hacılar Bel. spor-Nevşehirspor maçı için AK Parti’li milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz tarafından Kırmızı-beyazlı cefakar taraftarlar için 2 otobüs tahsis edildi.


Nevşehirspor Taraftarları Başkanı Ahmet Yetişir'de yaptığı açıklamasında;  Kırmızı-beyazlı takımımızın her fırsatta yanında olarak taraftarlarımızın haklı büyük sevgi ve sempatisini kazanan Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz 'e teşekkür etti.

Yetişir açıklamasında; "Sevgili Nevşehirspor'lu Kardeşlerim; Yönetimimizle bizzat görüşüp sayın vekilimiz Mustafa Açıkgöz beyefendiyle görüşmem sonucu, bizlere İki adet Ücretsiz Otobüs tahsis etmişlerdir. Kendilerine çok teşekkür ediyor minnetlerimizi sunuyoruz...

Pazar günü saat 10:00 da Meteris meydanında toplanacağız...Hareket saati en geç 10:30 dur..." dedi.